Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

exercitii, va rog!


karina_t

Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
http://www.elle.fr/affiche_or.php?id=82 apasa pe fiecare parte a corpului si ti se vor afisa exercitii. Vezi ca exercitiul care se efectueaza de catre personajul animat nu mai e in lista cu exercitii de dedesubt. Eu cu aceste exercitii (le-am salvat pe calculator) si o alimentatie echilibrata si sanatoasa am slabit mult si frumos, am dat jos peste tot pe unde era in plus. Pacat ca acum m-am cam lenevit, dar poate ma apuc din nou caci subiectul tau m-a ambitionat. http://www.eva.ro/dietafitness/ vezi la Intretinere http://www.avantaje.ro/sanatate/gim2.html Multumesc si mult succes. [:)]Eli din [japan]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eli Buna Dimineata, Vreau sa te intreb daca stii ce se intampla cu exercitiile acelea postate de tine, adresa frantuzeasca? Chiar erau formidabile, vroiam sa iti multumesc ptr. ele, dar mie mi se intampla ceva ciudat, nu le mai pot deschide decat mica fereasta cu o pozitie ptr abdomen. Probabil ca de acum trebuie sa platesti ca se le poti vedea. Daca ai timp incerca si tu sa le deschizi, sunt chiar curioasa, dupa cum am spus erau foarte bune. Weekend placut, numai bine, Monyk.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Un exercitiu pentru scaderea greutatii pe cat de simplu pe atat de eficient.Testat personal si chiar da rezultate. Se potriveste fetelor "lenese", adica nu trebuie sa urmezi un regim alimentar si nici nu faci efort fizic. E un exercitiu "clasic" in qigong (ramura a medicinei traditionale chineze) Pentru a va reduce greutatea si a va imbunatati digestia exista un exerciþiu extrem de eficient denumit "masarea stomacului", care mai are si alte efecte, cum ar fi reducerea imediata a stresului si tensiunii. Acest exerciþiu este excelent pentru eliminarea greutatii in exces si reducerea tensiunii ridicate, producând si alte efecte benefice. Este uºor de practicat si poate fi exersat oriunde si oricând. Nu aveþi nevoie de nici un echipament. 1. Staþi culcata pe spate. Relaxaþi-va. 2. Puneþi palma pe ombilic. (Daca sunteþi dreptace, folosiþi mana dreapta; daca sunteti stangace, pe cea stanga.) Apoi incepeti sa masati in sens orar incepand din centru - adica de la dreapta spre stanga - descriind mai intai cercuri mici si apoi largind treptat circumferinta pana cand veti ajunge sa masati limitele superioare si inferioare ale stomacului si abdomenului. 3. Cand ati incheiat prima miscare, procedati in sens invers, masand in sens antiorar, descriind cercuri din ce in ce mai mici pana cand ajungeti din nou in ombilic. Nu trebuie sa apasati cu forta. Aplicati o presiune usoara in timp ce masati incet. 4. Repetati aceasta miscare in sens orar si antiorar de cate ori doriti. Atunci cand faceti exercitiul, concentrati-va sa simtiti cum caldura (energia) din maini patrunde in tesuturile stomacului. Nu lasati mintea sa hoinareasca; actiunile mentale trebuie sa coincida cu actiunile fizice, pentru a avea o eficienta maxima. Daca intrerupeti concentrarea, trebuie sa incepeti exercitiul de la inceput. Exista si o versiune mai intensa a exercitiului masarii stomacului. Incepeti acest exercitiu prin frecarea palmelor cu putere, punandu-le pe partea inferioara a abdomenului de ambele parti ale ombilicului. Acum incepeti sa frecati cu putere ambele parti ale abdomenului. Masati astfel incat mainile sa se intalneasca langa buric atunci cand coboara. Continuati sa frecati pana cand frictiunea incalzeste tesuturile abdominale. Puteti repeta acest exercitiu de cate ori doriti. Aceasta versiune a exercitiului stimuleaza mai mult abdomenul, aducand mai multa energie decat versiunea obisnuita, deci poate fi folosita pentru boli grave ale organelor interne si probleme peristaltice. Este foarte bun pentru micsorarea circumferintei taliei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...