Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete rapide


Marianar

Recommended Posts

Salata de pui cu sos de iaurt Ingrediente: 4 piepturi de pui (a 150 g), 2 lg. ulei, sare, piper, 250 g porumb (cons.), 4 rosii, ½ castravete salata, 300 g iaurt, 1 ceapa, 1 salata, cate 1 leg. ceapa verde, busuioc si patrunjel, 1 lg. otet, 50 g smantana, 50 g cascaval ras Carnea se spala, se sterge si se prajeste in ulei cca 20 minute. Se scoate si se condimenteaza. Castravetele si rosiile se taie felii, ceapa se taie solzisori, iar salata se rupe bucatele. Totul se amesteca intr-un castron, impreuna cu boabele de porumb. Verdeata se toaca marunt si se amesteca bine cu otet, iaurt si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza salata pe farfurii si se adauga sos. Pieptul se taie felii si se pune peste salata. Deasupra se presara cascaval ras.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Salata andaluza Ingrediente: 300 g. rosii, 2 castraveti mici, 1 ridiche de iarna potrivita, 2 oua, 100 ml. untdelemn, patrunjel verde si marar, otet dupa gust, piper, sare. Mod de preparare: Legumele se taie in felii subtiri si se amesteca usor cu patrunjelul verde si mararul (mai mult) tocate marunt, untdelemn, sare, piper si otet dupa gust. Ouale fierte tari si taiate rotund se pot aseza sub salata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O alta reteta rapida dar tot cu peste Peste -cod fara cap si eviscerat- se spala se pun in tava de aragaz(cantitati dupa nr de persoane 5-6 pesti) se condimenteaza cu condiment pentru peste,se pun ulei si apa in tava apoi la cuptor -se curata citiva cartofi se taie rondele ,se pun alaturi de peste-la foc mic in cuptor -cartofii si pestele se stropesc din cand in cand cu sosul din tava se mai adauga dupa gust sare ,piper ,cimbru si daca place 2-3 catei de usturoi taiati feliute-daca este nevoie se mai adauga apa si ulei dupa gust- se adauga la sfirsit patrunjel verde tocat si pofta buna -este gustos si sanatos pentru stomac. ( se pot pune si rondele de morcov-dupa preferinta
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu pestele la cuptor il fac asa:dupa ce l-am curatat bine il ung cu cc condimente pentru peste, apoi il umplu cu sunca presata, si ii pun si niste boabe de ienibahar.Il "invelesc" bine tot cu sunca presata si mai pun alte cateva boabe de ienibahar pe langa el, dupa care il "invelesc" in folie de aluminiu. Si il dau la cuptorul cu microunde in jur de 20-30 min(in functie de cat de mare este pestele) Pofta mare [pofta]
[url="http://www.tickercentral.com/view/4ufc/3"]Mihaela[/url][mamica] si bb[copil][url="http://www.tickercentral.com/view/4ufc/4"] Amalia[/url]
[olala] SITE AMALIA [olala] Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Omleta greceasca Se curata 2-3 cartofi, 1 ceapa mai mare. se taie cartofii in cubulete mici si se calesc alaturi de ceapa tocata marunt cam 10 minute pana ce cartofii sunt aproape prajiti. intre timp se face o omleta din cate oua vreti la care adaugati telemea / cascaval rase, 2-3 felii de sunca taiata cubulete, sare, piper. se pun peste cartofi si se calesc impreuna ca o omleta obisnuita. se poate servi cu suc de rosii pe deasupra, bine condimentat sau simplu cu salata de cruditati. este f satioasa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

piept de pui cu alune pieptul de pui dezosat taiat feliute se inabusa in unt, se adauga alune tocate sau intregi, ciuperci tocate, sare, condimente. se adauga un ou. se serveste ornat cu felii de rosie sau ardei gras. gust deosebit Gratiela, [mamica] Mariei [zana] si a lui Stefan [baietel] [url="http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra"]Pagina Mariei[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos"]Pozici noi[/url] "Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci Se taie ceapa pestisori si se caleste putin in ulei de measline, se adauga ciupercile si ficatei si se acopera sa fiarba innabusit. Daca scad prea tare mai adaugati un pic de apa. Garnitura faceti cartofi prajiti sau piure. E delicios. [cina2] Poze - http://www.oanachirita.myphotoalbum.com/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Cheg aperitiv de ciuperci Ingrediente: 1 cutie de ciuperci, 2 cepe mari, 3-4 oua, 1 lingura faina, 2 linguri ulei, sare, piper, patrunjel, marar Se taie ciupercile si ceapa marunt si se calesc in ulei. Separat se bat albusurile spuma. Se da tigaia de pe foc si se adauga galbenusurile, faina, sarea, piperul, verdeata si se amesteca bine. Se adauga apoi albusurile batute f bine spuma. Se amesteca de sus in jos. intre timp se pregateste tavita de cheg. Se unge cu ulei sau unt se pune apoi folie aluminiu astfel incat sa depaseasca marginile tavii si se tapeteaza cu unt/ulei si faina. Se varsa compozitia in tava, se baga la cuptor cam 15 - 0 min. pana se rumeneste, la foc potrivit. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca. Pt a nu se rupe la taiere rasturnati tava pe un fund de lemn pana se desprinde folia de tava apoi usor dezlipiti-o si taiati chagul. Dupa preferinte se poate adauga cascaval ras sau rosii taiate rondele (rosiile inainte de a-l baga la cuptor). Toate ingredientele se pot dubla pt a va iesi 2 tavi sau mai multe. pofta buna! [bis]"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...