Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete rapide


Marianar

Recommended Posts

Am o reteta super rapida de rulada aperitiv, pe care o putei face in 2 timpi si 3 miscari atunci cand aveti musafiri neasteptati. Iat-o: RULADA APERITIV -6 oua -4 linguri faina -100 g unt -300 g parizer -300 g cascaval -verdeata -1 praf copt Galbenusurile se freaca cu untul, faina si albusurile batute spuma. Se obtine un aluat moale in care se incorporeaza parizerul si cascavalul taiat cuburi, plus verdeata. Se amesteca si se aseaza in tava de chec tapetata cu faina. Daca vreti putei faceti variatiuni pe aceeasi tema, adica puteti inlocui cascavalul cu branza de oaie, puteti pune si ardei rosii pentru mai multa culoare, chiar castraveciori murati taiati foarte fin, lasati-va imaginatia sa zburde! scarmanus
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Bãi fetelor, voi nu ºtiþi ce înseamnã RAPID: se ia una bucatã pizza de orice fel ambalatã la cutie, se desface folia protectoare, se introduce la cuptor pentru 10 min. (timp în care poþi pregãti farfurii, cuþite, etc.) se scoate de la cuptor ºi se serveºte în funcþie de bunul simþ al fiecãruia cu mâna, furculiþa sau sos de roºii. Eu personal o servesc cu mare plãcere cu ...mâna... Vã doresc succes la ... preparare!!! Pupici, adar
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
SALATA DE TON Ingrediente: ton maruntit din conserva,paste Barilla care au forma de boabe de orez, ceapa, ardei gras verde, masline de preferinta fara samburi. Se fierb pastele,se scurg foarte bine si cand s-au racit complet se amesteca cu celelalte care au fost taiate cat mai fin( nu mic)...Aaa...Cantitatile sunt in functie de gust...bunul simt sau...de buget...sau de cate persoane aveti la masa. Pofta buna! P.S.Daca v-a placut spuneti ca mai am.(Ma pricep la bucatarie mai bine decat la altele) Mii de pupici, LauraFlo[bis]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pasta de peste. se ia doua cuti de peste(ton sau tuna fish)si se mixeaza cu mixerul,se pune 2-3 oua fierte maruntite maioneza si verdeata..patrunjel,marar si ce aveti pe acasa ...si am uitat sa zic un catel de usturoi. si e gata pasta(se pote umplea si rulourile de sunca. pofta mare[alcool] mona78
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

OMLETA PIZZA • 3-4 cartofi, un ardei gras, 4 oua, 5-6 felii de salam, 100 g de cas (branza), sare, piper, ulei pentru prajit, patrunjel verde tocat. •Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie pai. Se pun la prajit. Pana ce ei se prajesc, intr-un vas radem branza (casul), adaugam ardeiul taiat bucatele, salamul, la fel, taiat bucatele, ouale si batem compozitia, pe care apoi o condimentam cu sare si piper, dupa gust. •Cand cartofii s-au prajit, ii scoatem cu spumiera intr-o tigaie de teflon, dar nu mai adaugam ulei, fiind suficient cel ce se scurge de pe cartofi. Se pune tigaia cu cartofi pe foc si asteptam pana ce cartofii incep sa sfaraie. Atunci turnam compozitia pe baza de oua si amestecam bine pana cand omleta se incheaga. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Eryka [gravi]& sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ca aperitiv: chiftele de ton si mazare 200gr. de mazare fiarta, 60gr. de ton in ulei (din cutie), 80gr. de urda, 1/2 lamaie, 2 ridichi mai mari, 1 morcov, 1 castravete, 20gr. branza rasa, Se pune mazarea in mixer cu urda, sucul de la lamaie,tonul,branza rasa si un varf de sare,se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena. Se lasa in frigider pt. 5min. Dupa care se curata morcovul, ridichile si se spala castravetele, se taie legumele foarte fin.Scoatem compozitia de la frigider,si cu mainele umede facem mingiute care le dam prin legumele taiate fin, unele prin castravetii taiati, altele prin morcovul taiat, si altele prin ridichea taiata fin.Pe platou se pot pune feliute de castraveti, morcov, sau ridiche.(si salata , bineanteles)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...