Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete rapide


Marianar

Recommended Posts

Fetelor aveti niste retete super, va urmaresc demult! Iata si de la mine o retea de supa-crema rapida daca aveti oala sub presiune si robot de bucatarie: 4-5 cartofi, 2 cepe, 3-4 morcovi, 1 telina, 1-2 radacini de patrunjel, 3-4 rosii (bulion daca nu sunt rosii), fasole verde (cateva pastai), si alte legume de sezon sau congelate... dupa gust. Toate acestea se curata si se spala si se fierb in oala sub presiune. Dupa ce au fiert foarte bine, se scurg de zeama si se paseaza in robotul de bucatarie impreuna cu o capatana de usturoi... Se adauga si din zeama ramasa (cam 3 sferturi) si se pune patrunjel verde deasupra! Puteti sa o serviti si cu crutoane! E o bunatate si merge si pentru bebici!!! [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns
PASTE Mie mi se pare cea mai rapida reteta si o folosesc foarte des. Paste de care preferati, (eu cumpar in general paste din grau dur), se pun la fiert dupa cum scrie pe pachet. Dupa care se curata 3-4 catei usturoi si se piseaza. Dupa ce s-au fiert pastele se scurg si se pun intr-o tigaie de teflon unde se pune ulei de masline, usturoi-ul, delikat, oregano, busuioc, marar (din acela la plic) se lasa pe foc cca. 3-4 min., dar se amesteca in continuu sa nu se prinda. Eu de obicei aduag peste aceste paste ton, sunt delicioase. Pofta buna[papica] Oua romanesti Este o alta reteta dupa care sotul meu este innebunit. Se pune intr-o oala apa si sare la fiert in momentul cand fierbe apa se pune cate un ou si se lasa sa fiarba putin dupa care se scoate cu grija sa nu se sparga. Pentru garnitura: 2-3 cepe taiate marunt se calesc in putin ulei de masline, dupa care se adauga putina apa, suc de rosii, delikat, oregano, piper si se lasa la fiert pana scade. Aceasta garnitura se serveste langa oua.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Cea mai "cu adevarat rapida retzeta "dintre toate prezentate pana acum [:)] [8**]se ia o pizza [yami], se pune in cuptor cu microunde sau de la aragaz cca 5 minute , si apoi ...[papica] se serveste [yum]!!! Stiu... [:-)))] sunt the best [bis]!!!! [:)] [:-)))] [:)] [:-)))] Iubirea niciodata nu se opreste, iubirea lupta pentru a creste, iubirea devoreaza orice, depaseste orice, iarta orice, iubirea e divina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Paste super-rapide: Se ia o bucata de sunculita, se taie cubulete, se pun intr-o tigaie ciuperci de la cutie, se calesc, se adauga sunculita, se lasa vreo 3-5 minute si se adauga sos de tomate de la cutie, borcan, indiferent, se pune putin cascaval ras si toata "smecheria" se adauga pastelor fierte. E un deliciu! By the way la pastele care trebuiesc fierte in jur de 12 minute puneti-le niste ulei de masline in apa care fierb si sare, devin mai gustoase. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Garnitura de legume la cuptor Intr-o tava unsa cu ulei din belsug se asaza straturi: cartofi cruzi taiati felii rotunde, morcovi felii, se adauga o mana de mazare sau fasole verde, broccoli... ce va place. Se presara Knorr/Vegeta praf (cca o lingura) si se completeaza cu apa pana cand legumele sunt acoperite. Cand sunt aproape fierte se scurg de zeama ramasa si se presara deasupra parmezan. La servire se poate adauga patrunjel verde tocat, pentru aspect. Gata! Eu folosesc garnitura asta langa snitele, cabanos prajit, peshte file...(fiindca nu-mi plac cartofii natur)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mancare chinezeasca: 400 de grame de carne (porc sau vita si pui cred ca merge dar eu n-am facut) se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se albeste apoi se adauga si se lasa sa fiarba pana ce scade apa si e fiarta carnea. Separat se amesteca 2-3 linguri de faina (preferabil faina alba de porumb) cu sos de soia pana iese un sos de consistenta smantanei. Peste sos se adauga zeama de la un compot de ananas. Cand carnea e gata se toarna sosul deasupra si se lasa sa fiarba cam 10 minute mai adaugand apa cu vegeta daca este necesar si sosul e prea gros (trebuie sa fie in continuare de consistenta smantanei). In timpul asta taiati o ceapa rosie (merge si de cea normala) solzisori si 3-4 catei de usturoi fin de tot. Puneti in sos ceapa, usturoiul si bucatile de ananas din cutie si mai lasati pe foc aprox 5 minute. Ca si garnitura eu folosesc orez sau noodles (taietei instant). Pofta buna! Anda si bebelusa Carina cea nazdravana http://community.webshots.com/user/andamihai
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pasta de peste. se ia 2-3 cuti de sardina(eu folosesc tuna fish,este mai gustoasa) se stoarce de ulei,se pune intr-un vas si se amesteca bine ,se pune sare piper si 2 oua fierte tari razuite....si maioneza.se orneza cu patrujel si marar.se ung feliile de piine. este simplu si usor. mona78
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, da fetelor, cu retetele voastre rapide[papica], m-a apucat ora 12 noaptea aici si mi-a plouat in gura[pofta][pofta] de ma duc direct la bucatarie sa mananc ceva, asa ca sa pot sa adorm macar!![bang] Am vrut sa va scriu si eu doua retete rapide, dar nu mai pot>>>>! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...