Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete rapide


Marianar

Recommended Posts

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...
BULZ DE MAMALIGA initial postat de: Mazarica Eu il fac asa: Fac o mamaliga ceva mai moale. Intr-o tava unsa cu unt pun un strat de mamaliga, unul de branza in coaja de brad sau de burduf, alt strat de mamaliga, iar deasupra oua batute. Se serveste cu smantana. Tava se da la cuptor 15-20min, pana se rumeneste. Pofta buna! Mazarica Camelia Mamaliga pt. bulz poate fi facuta in zer. loremari2000 Iata cum stiu eu ca se face bultzul si cum am si mancat. Se face o mamaliga tare, se modeleaza in mana o minge mai mare, in interior punandu-se branza de burduf.Se pune se se coaca un pic pe plita, sau daca nu in cupor pana se rumeneste un pic.Se mananca numai calda, si optional se poate pune si smantana deasupra.Asta am mancat eu in zona Branului. mariana gutescu
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor, Iata o reteta pe care ar trebui sa o poata prepara fiecare: Se ia o farama de inima, mica Doar atat cat poate duce-n spinare-o furnica, De sub pleoape se iau priviri drãgãstoase Cernute prin genele lungi, mãtãsoase, Se-adauga cald, un sambur de zambet Stropit din belsug cu esenta de suflet Pulsul, masurat in scobitura gatului Se picura-ncet, la mijlocul trupului, Pasiune se toarna incet, cu-o pipeta Iar la urma se pune tandretea, discreta. Se-amesteca bine, Cu degete fine Cu un strop de dor Si cu un fior Cu ploaie la geam, Nebunie-un gram, O perna brodata, Perdeaua lãsata, Si-apoi dupã gust Al soaptelor must, Un bob de miere, Si-un pic de durere. Se-amestecã toate In pantec de noapte La foc mic de stele Ca-n jocul de iele, Dragostea sa fie Vis si feerie. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salata cu macrou afumat 2 macrouri afumate, 2 cepe, 2 mere, maioneza se curata de piele si de oase macroul, se marunteste. se curata de coaja merele si se dau apoi prin razatoarea mare. ceapa se taie marunt. se amesteca toate bine, apoi se adauga maioneza si se da la rece. este foarte gustoasa si de fiecare data cand am facut-o a avut succes Salata cu paste spirale 1 punga de paste, 1 cutie de porumb fiert, 2-3 castraveti in otet, 1 ardei, maioneza se fierb pastele si apoi se amesteca cu porumbul scurs, castraveti taiati marunt, maioneza, ardeiul. cine vrea poate sa mai adauge si ton maruntit din ulei. Salata cu ridiche neagra 2-3 ridichi negre rase mare, 1 ceapa taiata marunt, 1 mar curatat de coaja si ras, 2-3 bucati macrou marinat, maioneza. se amesteca bine toate ingredientele si se mananca cu multa placere
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tagliattele cu brocoli(2 persoane): O capatana de brocoli Tagliattele Maioneza(de preferat olivemayonaise light) Ciuperci(de la cutie) 2 bucati mari de piept de pui Se taie pieptul de pui, bucatele mai mici, se prajeste in putin ulei... Se pun pastele la fiert 13-15 minute su sare si o lingurita ulei de masline Se fierbe si brocoli in apa cu sare Se amesteca la sfarsit maioneza cu ciuperci brocoli si se toarna peste paste, se aranjeaza si puiul alaturi...se presara ptuin patrunjel verde peste paste(doar daca va place!) Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt o experta in bucatarie, dar sotului meu ii place mult urmatoarea reteta cu cartofi si piept de pui. Ai nevoie de 4-5 cartofi marisori pe care-i cureti si-i tai rondele. Tapetezi cu unt sau margarina un vas de iena si pui cartofii, peste care torni apa, aproape sa-i acoperi si adaugi condimente (eu folosesc secretul gustului). Ii dai la cuptor pana incep sa fiarba cu vasul acoperit, apoi adaugi pieptul de pui dezosat deasupra cartofilor, condimentezi si dai iarasi la cuptor fara a mai acoperi vasul.Cand sunt aproape gata presari deasupra cascaval dat pe razatoare si-l dai la cuptor cat sa se topeasca cascavalul. Sper sa va placa. Mihaela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...