Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

care le-aveti cu genetica?


Recommended Posts

Mai fetelor, am purces si io ca omu sa-mi intocmesc o dieta de-aia bazata pe grupa de sange... Ajung pe la jumatea tabelului minunandu-ma ca uite, aia n-am voie da' ,mananc toata ziua, aia nu, aia nu... si pe-orma ma izbeshte gandu'al bun: io cica am grupa 01, da' in clasa a XII cand studiam genetica si faceam tot felul de exercitii sa vedem cum de-am iesit cu grupele astea din parintii nostri, ii spun si io profei ca mama are A2 si tata B3.... si ea de colo, incurcata, ca cica n-am cum sa am O... da' mi-am facut grupa de doua ori si tot asa a iesit! Acu', sa fie clar, io fata lu' tata sunt, ca semanam ca doua picaturi de apa, sa nu veniti cu varianta cu vecinu'[hot]!!!! Frate-meu, ca sa completeze babilonia are AB4...Unde e greseala, daca e vreo greseala...Nu vreau explicatii amanuntite si super stiintifice, ca, daca n-am priceput la momentul ala e si mai greu sa pricep acum[bang], vreau numai sa stiu daca a avut dreptate profa mea de bio...[;)][:-)))][soc][am][wow][vampir] Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns
iubi si Andrei cel scumpik, multumesc frumos... a, da, ca tu mi-ai furnizat si linkul care mi-a produs dilema. [:D] Interesant ce scrie acolo, da' tot nu ma simt lamurita, era o chestie cu anumite elemente de la mama, de la tata... ce-ar fi sa descopar ca nu-s parintii mei! mama se jura , da', daca docomentu' arata ca nu se poate.. n-oi fi vreun alien? Aoleo, ca toanta mi-s, vezi ce-nseamna sa nu ceteshti un mesaj pan-la capat.. nu vazusem faza cu "more"... acolo cica ca se poate.. un parinte tip A, io 0...rezultat: celalalt parinte poate avea B... ma duc sa-l sun pe tata sa-i dau vestea! deja ma gandeam pe cine sa banuiesc de paternitate, ma faceam si io cu-o vilishoara acolosh-un Mertzan....Se duse! Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce profa meseriasa ai!!! Din cate stiu eu tot de la scoala, ca nu sunt in domeniu, dar mi-a placut genetica, se procedeaza asa: acum va bag in ceata, asa ca sa vedeti ce desteapta sunt Fiecare grupa este formata din 2 "chestii" (ca nu stiu cum sa le numesc) O = l,l A = l,La sau La,La B = l,Lb sau Lb,Lb AB = La, Lb Copiii o sa mosteneasca o "chestie" de la mama si una de la tata ex: Mama A tata B cazul 1: A de la mama este format din l,La B de la tata l,Lb copii au l,l sau l,Lb sau l,La sau La,Lb adica 0 sau B sau A sau AB etc. Ce desteapta sunt [;)]!! Sobo si BB Dragos
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ANDRUSHKA aceeasi situatie si la mine, doar putin invers: mama B3 si tata A2. Eu mai cu motz O1![alcool]Discutii interminabile pe tema:"fugi mai de aici cum sa ai O1??!!" Cand a vazut mama ca se ingroasa gluma saraca a inceput sa se documenteze[:D]. Si eu in copilarie ma gandeam ca cine stie ce familie bogatasha oi avea si zapacitii de la maternitate m-au dat mamei![:D]Ganduri tampite, situatii de telenovela de la ora 7 seara![xx(] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Doar asha, ca sa ma bag si io in vorba[si-eu], bine zice Sobo ca fiecare grupa e cu doua caractere. Doar ca una e dominanta si una e recesiva ( a se citi ca I e recesiv), asa ca "de obicei" se ia aia dominanta. In concluzie, teoria zice ca se unesc alea dominante si iese AB... Dar practica zice ca si alea recesive se pot transmite...altfel n-ar mai exista copii cu ochi albastri (gena recesiva fata de cei caprui/negri). Va pupic, Boga PS Io am AB, asa ca fiimea n-are cum sa iasa cu O, orice ar fi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...