Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Printesa rromilor


Recommended Posts

Doamne..cum facem cum dregem noi romanii, ca dam cu bata in balta, sau ne innecam ca tiganul la mal..toate posturile tv au facut atata publicitate unei nunti ilegale..mai mult, un demnitar pe post de nas.. si ne mai miram ca occidentul ne vede cum ne vede...oare cum s-o fi simtind fetita aia de 12 ani cand a fost supusa unui viol? rau am ajuns daca permitem asa ceva..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Gind la gind cu bucurie...rar apare in Gazette de Montreal ceva din R.Azi de dimineata am citit despre acea casatorie a printesei de 12 ani cu acel baiat de 15.Nici nu ne puteam mindri cu altceva???? Nu scrie insa nimci de viol,ci doar ca ,casatoria ar fi ilegala,datorita virstei lor. Dana si gemenii http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

" Mi-a spus ca a fost cel mai rau lucru care i s-a întîmplat vreodata. A fost ca si cum o stînca ar fi cazut peste ea" declaratia televizata a prietenei fetei, Dana Chendea. apoi sa nu-mi spuna mie cineva ca fata aia " a facut dragoste" la 12 anisori, cu atat mai putin cu cat , conform traditiei rrome, cei doi copii nu au avut nici un fel de relatie fizica inainte de nunta.. asa ca..mai ganditi-va daca a fost sau nu viol...ca n-o fi tipat sa o auda tot Sibiul , asta nu inseamna ca, cel putin psihic, nu a fost viol.. ce e mai suparator , e ca autoritatile noastre s-au sesizat de-abia dupa ce a luat atitudine exteriorul..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, zice ca s-a consumat si actul sexual ca fata a trecut proba cearsafului. Eu asa am citit in evz de ieri... Pana la urma e adevarata chestia cu violul sau nu? Nu de alta, da' ma gandesc ca fiica-mea are 13 ani (deci e mai batrana) si ma ia cu furnici pe spate cand ma gandesc la biata fata. Si uite asa, muncesc luni de zile sa explic hamericanului ca noi suntem de fapt la fel, civilizati, scoliti si stam chiar in aceeasi pozitie pe buda si uite ca vine o stire de asta care ma trimite inapoi [bang][bang][bang] si iar tre' sa o iau de la capat... Doamne fereste! Mamamariana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am vazut-o aseara, impreuna cu sotul, tatal si socrul, la Tuca-show..saraca de ea, avea o fata asa spasita..am vazut si imaginile de la nunta, era trista trista...aseara declara ca se joaca cu papusile..cum va puteti indoi de faza cu violul? tema de gandire pt fetele/femeile care citesc acum: aduceti-va aminte de voi la 13 ani si imaginati-va ca sunteti in pat cu un baiat pe care nici macar nu l-ati atins anterior (asta e legea lor) ca va dezbraca si alea alea..brrrrrrrrr...ma ia cu frisoane! sa fim seriosi, orice fata simte macar putin frica atunci cand se intampla..evenimentul cel mare, si asta in conditiile in care il iubesti pe individ, l-ai pupat ininte, a avut loc oarece contact fizic, ca sa nu mai vb de varsta aici.. pai eu la 12 ani am vazut unu' din ala de-si arata ...instrumentul..in scara blocului si am ramas terorizata vreo luna..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine m-a intrebat ieri o vecina din bloc despre povestea asta si eu habar nu aveam. M-a intrebat daca la noi in Romania parintii gasesc mire fetei lor si la urma m-a intrebat daca eu m-am casatorit cu Adi ca asa am vrut eu sau ca asa au vrut parintii mei.[bang] Si incepe si explica femeii ca noi in Romania suntem ca si aici(adica ne casatorim din dragoste si toate alea) si ca aia erau rromi sau tigani sau cum le-o zice. Dana[gravi]si Andrei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor!referitor la subiect si pe mine ma deranjeaza acelasi lucru,faptul ca acum lumea crede nu numai ca suntem innapoiati dar si barbari.Eu locuiesc in Olanda si deja o multime de cunostinte ,vecini m-au intrebat cum se face ca avem si presedinte si rege si daca cu toatele am trecut prin experiente de genul asta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si iarasi asa se duce pe rapa reputati noastra, din cauza tiganilor/romilor, sau cum naiba vor ei sa se numeasca. Mor de ciuda, ca asta-i stirea zilei despre Romania! Asta-i Romania? Unde-s stirile despre plaiurile frumoase, despre Putna si Voronet, si Rasnov, si cate altele. Mi se face greata de cate ori aud asa ceva la TV. Altceva astia nu stiu, senzatia zilei, Cioaba e socru mic![bang][bang]Sau aurolacii Bucurestiului sau copii bolnavi de SIDA si caminele de orfani. Astia suntem noi, asta ne reprezinta? Iar de televiziune romana ce sa mai zic, ma leg si de ei la fel. Atata zgomot,fala si mandrie, rochii de $ 4000.00 de euro. Vorba ceea, tara arde si baba se pieptana. De cand au ajuns asemenea evenimente asa stiri de senzatie? Ca si nunta lui Vijelie a fost la stiri. A inebunit lumea cumva?[alcool] Garo Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...