Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

terapie de cuplu


Recommended Posts

ma intereseaza urgent sa gasesc un psiholog bun, foarte bun, pentru terapie de cuplu. problemele au zeci de ani de discutii si paradiscutii in spate, s-a ajuns la divort de nenumarate ori, au urmat impacari, dar parca tin din ce in ce mai putin perioadele de calm. sunt casatoriti de 26 ani!!! si sunt parintii mei!!! si sufar cumplit cand ei au probleme. pe mama o iubesc enorm. dar si de tata mi-e mila... vreau sa ii ajut! Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
A spus ca vrea sa gaseasca un psiholog bun, foarte bun, pentru terapie de cuplu pentru parintii ei pe care EA vrea sa ii ajute (cu aceasta terapie de cuplu). Nu e oare o intrebare legitima daca si parintii ei doresc ceea ce doreste ea pentru ei?
[flo] Felicia
[9cer] [url="http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911"]Poze cu noi si vacantele noastre[/url] ***************************** Adevar > Autonomie > Identitate Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit cateva cabinete ..ia-ta-le http://www.cabinetpsihoconsult.ro/terapie%20cuplu.html http://www.ghidul.ro/rezultat.php?idd=5234 http://www.drandrei.ro/clinica Si cred ca Miss Parker are dreptate ..daca ei nu doresc terapia nu o pot face chiar daca se duc la ea din n motive ..daca nu vine din dorinta de a o face nu ai nici o sansa sa fie facuta corect . piho terapia ( de orice forma )are ca scop de a ajutarea pacientului sa dezvolte intelegere, in legatura cu conflictele inconstiente etc ---------------------------------------------------- Alessia[vampa],Dezbracatu'[nl] si Spiderman [avion] [url="http://babyklapperomania.cabanova.ro/"]Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu [/url] [url="http://kussboef.blogspot.com/"]O parte din mine [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in momentele de criza spun ca ar merge la terapie. va multumesc pt link-uri. o sa culeg datele de contact si le voi da mamei, desi pt moment criza s-a atenuat[flo].sunt onvinsa, din pacate, ca va recidiva la un moment dat asa ca voi fi pregatita! Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am un nr. al unui psihoterapeut foarte bun, cica ar fi cel mai bun din Bucuresti[:D]..dar este foarte immportant, asa cum a spus si MissParker [floare3] sa vrea ei, altfel..no way..cine doreste, pot furniza nr. pe PM tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...