Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

din ciclul "toate mi se'ntâmpla numai mie" :-))


monica

Recommended Posts

sau "ce fraiera sa cred ca despre mine era vorba" [bang][:D] Primesc ieri SMS: "Lasa curiozitatea (?!) doar vezi ca stiu cum faci dragoste. Iubeste-ma asa cum m-ai obisnuit. Te iubesc cu toata fiinta. M-ai înebunit ultima data. Numai la asta ma gândesc" Mirare, mai întâi [bis](primesc destul de rar SMSuri), curiozitate apoi [8)](sa vad cine îmi scrie) si...SOC [:0][soc]. Fraiera cum sunt [ups] la prima vedere am fo convinsa ca sotzul meu me'a scris. Hm.... dar el nu prea scrie mesaje, suna daca are ceva de zis...Si totushi...poate el a fost (desi nr. era total necunoscut). My God [olala][olala] , îmi zic, ashea de impresionat sa fi fost de cele întâmplate cu o zi înainte??? [sex] Ma uit mai bine si vad ca mesajul fusese transmis cu o zi înainte, la o ora la care nimic deosebit nu se întâmplase la noi în casa [pathot]shi nici nu erau semne ca ar fi urmat sa se întâmple :-))) Realizez, în sfârsit!, ca e vorba de o gresheala sau de fro poanta..Sun la nr. respectiv (de curiozitate) de pe fix shi'mi raspunde o Ea. Am închis, ca abar n'aveam ce sa'i spun...[:o)] A urmat apoi un schimb de câteva mesaje cu personajul misterios.. Vi-l redau mai jos: "Mii de scuze pentru SMS'ul trimis din greseala pe nr. Dvs. O saptamâna placuta si mult soare...în inima, oricine ati fi!" "OK. Sper ca ajuns la adevaratul destinatar. Ar fi si pacat sa nu...Numai bine." "Da, dar nu stie cine le trimite. Aveam o polita mai veche de platit cu aceeasi moneda si mi-am schimbat nr. Oricum, mi-e jena de ceea ce ai fost nevoit(a) sa citesti." "De ce spui asta ?" "Pentru ca era frumos sa fie adevarat :-) Apropos, sper ca dest. nu era sotzu' meu" "Esti o femeie realista! Imi place cum gândesti. Si stai linistita, am inversat din neatentie doua cifre. Chiar imediat când am realizat greseala am asteptat sa primesc telefon de la vreo sotie tradata. Bine ca ai înteles greseala. Scuze." Hihihih! Ne'am amuzat copios aseara acasa! Faze de doi lei....da' io am zis ca merita sa vi le relatez si voo sa va amuzati la rândul vostru.. Pe seama mea, a Ei, a noastra...Ce mai conteaza ... Pup!! Monica "La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Acum asteaptwa nota de telefon sa vezi ! [cool] Aici e deja obisnuit sa primesti SMS-uri din astea: " Buna Comoara! As vrea sa cred ca nu m-ai uitat! Astept sa ma suni!" sau " Iubire mica, ce dor imi e de tine si de nebuniile noastre..." Si altele multe si marunte. Mai primeste sotul.Prima oara am facut infarct,noroc ca imi zisese o prietena ce patise cu o saptamana inainte. Apoi sa primesc si eu mai multe. Ideea e ca in cazul de aici (Germania), nr. respectiv e cu taxa si daca suni inapoi te taxeaza de te rupe. Laura
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Amuzanta treaba![:D] Si eu primeam mesaje de genul asta in Jp (plus adresa de mail a individului/ei) . Daca te punea pacatul sa ii scrii ceva pe adresa de mail te taxa de te rupea. Sau alta faza: iti da doar un bip sau suna si un robotzel cu voce calda te roaga intr-o fractiune de secunda:"suna-ma". Am patit-o eu crezand ca e doctoritza mea ( si chiar ma gandeam:"Bai ai naibii zgarciti japonezii astia, nu dau nici un telefon daca nu e in interesul lor"[:D]) Cred ca la tine tipa era reala si chiar a vrut sa faca o farsa , dar a dat-o in bara [:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mi-a placut, si stiu cum e sa fii la celalalt capat al firului! adica eu am trimis un mesaj la un moment dat... eram plecata de-acasa pt doua zile, si seara am azis sa-mi inveselesc sotul ramas singur si i-am trimis un mesaj "beton"... numai ca eu nu mi-am dat seama ca am gresit nr... si a doua zi, in drum spre casa, primesc un tf... un tip f. amabil, spun ca nu stiu cu cine vorbesc, iar el imi raspunde "pai nici eu nu stiu, dar am primit aseasra un mesaj care m-a lasat cu gura cascata si m-am hotarat sa te sun!" am inghetat, apoi mi-am dat seama cand m-am uitat la nr ce s-a intamplat, mi-am cerut scuze... si asta a fost. dar cred ca s-a simtit tare bine la sms-ul urmator. "te iubesc m m m de tot, as vrea sa..." si se termina cu "recuperam maine". asa ca... se intampla si altora!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...