Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand pot zbura cu un bebelus?


vikinga

Recommended Posts

Am si eu o intrebare mamicilor care calatoriti mai mult: de la ce varsta e permis unui bebelus sa zboare? Ce poate fi periculos pentru un bebe intr-o calatorie, mai ales ca vine si iarna? Eu ar trebui sa schimb 2 avioane pt ca nu exista zbor direct hamburg-bucuresti si ar fi cam 3-4 ore de zburat(depinde unde schimb: frankfurt, münchen, paris, geneva, amsterdam) la care mai adaug si timpul de stat in aeroportul unde schimb. O sa-mi fie asa de greu, credeti voi? Eu trebuie sa nasc in urmatoarele 2 saptamani( cu speranta si credinta ca totul va fi ok), dar e mai bine sa-mi organizez din timp o eventuala calatorie. Pot gasi bilete mai ieftine si cum vin si sarbatorile de iarna e cam greu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna! Eu cu piticania am calatorit (piticania afara din burtica) cand avea o luna si 4 zile si a fost SUPER. Asistenta, dupa ce i-am impuiat capul ca pe mine ma dor urechile la decolare si aterizare, mi-a zis ca eventual atunci,sa-i dau sa suga sau macar sa aiba suzeta in gurita. Zis si facut. De supt ce sa suga ca era in lumea viselor, iar suzetica i-am indesat-o eu in gurita [;)]. La 5 luni cand iar ne-am dat iar cu avionul a fost mai nasol, ca nu a mai dormit atat, iar de data asta a trebuit sa schimbam avioanele. Dar ne-am descurcat noi [;)]. Nu-ti face griji, cu cat e mai mic bebe, cu atat e mai bine. Sti ca prin aeroport e destul de curatel si daca ai cu tine masa de schimb si tituca e pregatita pt flamanzila, restul e "floare la ureche" (pe-aproape). Sa aveti grija de voi si calatorie placuta pe cand o sa fie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[hia] Eu am zburat cu BB cand avea aproape 9 luni, am facut si escala, timp in care a luat o masa (asa s-a nimerit) si l-am si schimbat (baile au dispozitive speciale pt. asa ceva)...In fine, in general a fost ok. Nici in avion n-a avut nimic, a tras un pui de somn si si-a baut si lapticul. Stiu un BB care a zburat la 10 zile din USA in Romania si n-a fost nici o problema. Claudia si [copil] Cristi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aha deci se poate! Eu auzisem ca nu le face bine altitudinea sau asa ceva, imi amintesc cand eram acasa o mamica zicea ca nici la munte la altitudine mare nu s-a dus ca cica le face rau. Bine ca eu am intrebat-o ce probleme mai au copiii care se nasc in varful muntelui, dar cica alta-i treaba cand la schimbi brusc altidunea si alta cand se obisnuiesc acolo. Dar daca voi ati zburat, deci se poate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

VIkinga problema care exista la bebei (si uneori la adulti) atunci cand calatoresc cu avionul este ca la decolare si aterizare datorita schimbarii de presiune li se infunda urechiusele si asta da o senzatie nasoala. Din cauza asta este recomandat ca, in special in aceste doua momente ale zborului, sa-i dai ceva lichide sa bea, sau chiar suzeta s-o suga si asa se rezolva problema. Apoi mai e si faptul ca datorita aerului conditionat din avion e posibil sa li se usuce gatutul. Asta pentru bebeii mai mari, multe sticle cu ceai sau apica, lapte... Noi am calatorit cu bebe de 4,5 luni si a fost totul ok. Cu cat sunt mai mici cu atat mai bine. Fiecare companie de zbor are regulile ei, adica trebuie sa te interesezi de varsta minima la care un bebe e acceptat pe avion. Zbor placut.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am zburat cu bebeul la 6 saptamani din state... versiunea oficiala este ca daca doctorul iti da in scris ca poate calatori cu avionul poti pleca si de la o saptamana...insa nu lua taromul ca e infect rau...orice alta companie e ok... si urmeaza sfatul fetelor cu suptul...al meu nu a zis nimic tot drumul 11 ore...doar a vomat la un moment dat...si smiorcaia din 3 in 3 ore de foame...in rest a dormit...iti urez sa ai bafta cu el sa nu il apuce colicile ...in rest at trebui sa fie ok.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tare mult pt raspunsuri, imi sunt de mare ajutor sa-mi fac o idee de ce m-ar putea astepta. Chiar daca am calatorit cu avionul destul de des tot cam mai am emotii destul de maaari...[bang] mai ales la aterizare si ma gandesc sa nu transmit emotiile mele le bb. Dar zic eu ca atunci cand am sa fiu mamica am sa fiu mai viteaza[greutati] Adriana asa e, si aerul conditionat poate fi o problema.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...