Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pomul de Craciun


Cary

Recommended Posts

Avand in vedere ca nu mai e mult pana la minunatele Sarbatori de Iarna si globurile sunt asa de scumpe m-am gandit sa facem cateva schimburi de idei privind impodobirea bradului. Stiu ca multe femei au BOALA schimbatului(dar nu si a sotului)asa ca eu imi doresc ca bradul sa fie impodobit cu albastru si auriu. Pana da prima zapada m-am gandit sa adun mici conuri de brad,care au petalele cat mai rasfirate astfel incat sa prinda foarte multa culoare atunci cand voi da cu spray de culoare aurie (spray 100.000lei)dupa care vor fii legate cu lita(sarmutita subtire)si la momentul respectiv se vor prinde cu lita de ramurile bradului. Pentru culoarea albastra m-am gandit la o panglica albastra,procurata din mercerie din care voi confectioana fundite. Poate aveti si voi unele idei IEFTINE,caci timpul trece si vin Sarbatorile!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu fac si biscuiti in diverse forme, cu tot felul de desene pe ei, ii invelesc in tiplä transparentä, o leg cu o atä aurie, sau argintie...depinde de culorile träznet ale anului!!...si le agät in pom. Mie imi place sä si "recoltez" ceva din pom, nu numai sä mä uit la el!!!...cä de-aia e pom!![:D] Anul ästa vreau sä-l fac in alb si rosu. Dacä mai vrei o idee ieftinä, fä floricele de porumb, pe care le tragi pe atä...ies niste ghirlande f misto...si chiar poti sä le si colorezi...poate cu vopsea de ouä...la mine nu ar rezinta prea mult in pom!!!...cred cä m-ar prinde copii cu ghirlanda in gurä!![:D]...bineinteles cä eu o las "natur" si pun si putinä sare pe ele, ca sä nu mai fiu nevoitä sä mä duc la bucätärie dupä ea!![:D] Asta cu conurile am fäcut-o de mult, iar acum le folosesc la decorarea luminärilor de pe masä...sint atit de micute si frumoase! Am si unul imens, in care am prins globulete minuscule...iar printre "frunze" am incoläcit o ghirlanda subtire...a iesit tare impopotonat!! Citeodatä mai folosesc si zäpadä artificialä, dar putinä, cä usucä bradul...mai degrabä fac decoruri de iarnä pe ferestre, ca sä am ce späla dupä revelion!![:D] Dacä mai am idei, mai revin! Pupici de la Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Culoarea mea preferata e rosul,deci bradutul meu e intotdeauna rosu cu auriu.Am o gramada de globuri rosii,fundite si beteala de toate felurile.In fiecare an cumpar o beteala si citeva globuri,si uite asa acum am o gramada.Care nu incap in bradut ,decorez casa cu ele. Anul asta mi-am cumparat niste colante cu Mos Craciun,care se lipesc pe geamuri,sint electrostatice si se pot dezlipi usor dupa sarbatori. Anul asta nu voi face un brad mare ca de obicei din cauza Annei,e inca prea mica si mi-e frica sa nu il trinteasca,deci o sa caut un brad micut si o sa il pun pe un dulapior unde ea nu poate ajunge. Cam atit! Corina si Anna nazdravana Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve. ( Paolo Coelho)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru impodobirea bradului puteti face mici figurine din hartie glasata (exista diverse culori) pe care le atarnati de ramurile bradului sau le asezati intr-un decor la poalele acestuia. Tehnica impaturirii hartiei este o adevarata arta, venita tocmai din Japonia si se numeste ORIGAMI. Daca aveti rabdare si indemanare ies niste lucruri uimitoare. Ca sa va inspirati aruncati un oki pe www.origami.com Spor la munca! Adriana [gravi]in 25 de saptamani
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MITUB, Am cumparat un spray auriu (137.000 )si s-a prins foarte bine pe conurile de brad .Si este o culoare aurie , cum este bronzul .Mi-am mai pregatit cutiute mici din carton , pe care le-am imbracat in hartie rosie si verde si le-am legat cu snur auriu . Eu le-am folosit pentru ornarea unor sfesnice . IOANA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar am incercat cateva azi si din cauza mirosului le-am scos in balcon pentru a se usca mai rapid. Conurile par din aur,asa ca nu-i nici o problema cu vopsitul. Imbracarea micilor cutii este o idee super,ma apuc de acum sa-mi strang cutiute! Mai aveti idei???
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...