Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Job pt fetele de pe langa Tokyo!!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ralu e super oferta ,dar ce folos ca eu stau in Shizuoka[bang][bang][bang] Ma intreb unde ai gasit-o.Si ia mai fa niste ``sapaturi`` poate mai gasesti ceva si ptr.noi astea din provincie[;)] Multi pupici si sa stii ca mi-a fost dor de tine,de voi toate in general. Nicole&Amira
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hannen despre ce cartele vorbesti? Vazusem la o filipineza de pe aici o chestie asemanatoare : era distribuitor de cartele telefonice Dolphin. La 50 de cartele comandate primea 17 cartele in plus. Avand in vedere ca o cartela costa 1000 de yeni , eu zic ca se scotea destul de bine. Adica inca 17.000 de yeni in plus. Acum vine si problema: cui draq vand eu aici atatea cartele cand eu mai stiu doar vreo 5 inse[:D]. Filipineza respectiva facea bani frumusei pt ca majoritatea strainilor o cunosteau, plus ca toate compatrioatele se "aprovizionau" de la ea. Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Ralu,este vorba despre cartela Brastel. Nu trebuie sa o vinzi ci doar sa pui standul cu cartele in restaurante si cluburi unde crezi ca sunt romance.Ptr.fiecare cartela de cate ori se face plata(rencarcare)ai 5%.Acum eu trebuie sa raspund pana maine,a zis ca ma suna ,da nu stiu ce sa fac.Se merita crezi?Cica la inceput ies c-am 20.000-30.000\ Nu`sh ce sa zic ,oare nu cumva o sa bat drmurile degeaba???Repede un sfat ,pleaseee. Nicole&Amira
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca faci comanda de cartele brastel 100 sa zicem,pe numele tau,le dai cuiva sau le pui in restaurante unde stii ca vin multi straini. La afacerea asta iti este in felul urmator: 1-Get 10 minutes for each friend,plus a 10 minutes bonus for every three friends on your Brastel Smart Phonecard. 2-That means a total of 40 free minutes of international calls for every three friends you introduce to us. 3-Promotion valid from April 1st 2003 until March 31st 2004. Plus ai 5% profit din toata afacerea asta. Sa auzim numai de bine!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Procentul de 5% il poti primi conditiile: You will receive a 5% at commission for each payment made on the cards you distribute up to 6 months following the first payment per card,also Brastel will send you montly statement about the payment that your consumers have done.That information will help you to know how are you going.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tot eu sunt! Hannen,mare afacere nu este,eu de exemplu intr-o luna am facut decat 1,200de yeni,si asta din cauza ca in luna respectiva,doar 9 cartele au fost folosite.Dar daca ai unde sa vinzi 100-150 de cartele,da,poti sa castigi 20.000 de yeni,si oricum nu alergi sa le dai,ci doar le pui intr-un restaurant,unde vin straini,si tu doar astepti in fiecare luna raportul primit prin posta de la Brastel,iar banii ti se vor depune in banca,sau te duci personal sa-i ridici daca nu ai cont in banca. Daca mai ai ceva nelamuriri,poti sa ma intrebi. Sa auzim numai de bine!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Nati,deci ai incercat?Ai inaintat s-au ai renuntat??Eu am trimis mail-ul crezand ca au ceva mai acatarii ,precum oferta de la linkul dat de Ralu. Chiar azi mi-am intrebat amica si a zis ca nu se merita,ca deja cartela e peste tot pusa,la family mart si mini stop etc.Si ca romancele stiu deja de ea si majoritatea au deja.Zic ,,ei da` lasa ca vin altele noi,, si tot ea zice ca alea noi vor lua de pe la family mart,nu se duc ele la restaurant.Tu ce zici ,nu cumva e alergatura degeaba si mai multi bani cheltuiti pe transport?? Pupici Nicole&Amira
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Drace! Pentru 100-150 de cartele 20.000 de yeni, ma las pagubasha[alcool]. Nu ca ma dau banii afara din casa, dar fetelor va spun eu ca iesiti mai bine cu cartele Dolphin. La 50 primitzi 17, deci la 100-34 concluzie: 34.000 de yeni in plus. Si tot nu se merita daca nu ai cui sa le vinzi. Mai fetelor hai sa mai dezvoltam ideea pe alte afaceri ca ma preocupa[:D]. Sa mai vin eu cu o alta "munca suplimentara". Stiu ca si la ei e aparuta chestia asta cu vanzarile de la Avon si Oriflame. Eu am primit oferte sa devin distribuitor, dar atat ce m-am gandit de a trecut anu`[:D]. Adevarul ca produsele lor de la Avon si Oriflame nu se compara cu cele de la noi. Plus ca mai au si unele produse "necosmetice" faine. Eu i-am luat maica-mi un ceas din argint, lucrat in filigran, de care e foarte mandra .Hai care mai stiti "afaceri " de genul asta spuneti si poate ne apucam de facut bani[:D][pup] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...