Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Secretie ciudata in sarcina


mitzura

Recommended Posts

De-abia am descoperit ca sunt insarcinata si incep ingrijorarile. Am sase saptamani si azi am descoperit o secretie mai inchisa la culoare ca de obicei (un maro deschis si forate redusa cantitativ, de fapt ca niste pete mai mult) si mi-e tare teama sa nu fie inceputul la ceva mai rau. Am mai pierdut o sarcina acum sase luni si nu vreau sa mai trec o data prin asta. Stiu ca ar trebuie sa intreb doctorul, dar in seara asta nu mai gasesc pe nimeni si dealtfel nici nu stiu daca sa ma ingrijorez prea tare, pentru ca nu e sangerare. De aceea va intreb, asa pentru linistea mea, daca ati mai patit careva asa in primele luni de sarcina si maine, in functie si de cum evolueaza toata treaba, o sa merg la medic.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Cristina mi-a luat vorba din gura. Daca nu ai la cine sa te duci acum, stai la pat, nu face nimic si maine cat de devreme poti, du-te la doctor chiar si daca inceteaza secretia. E normal sa ai o scurgere galbuie in timpul sarcinii, chiar si mai abundenta, dar nu maronie si, pentru ca tu ai mai avut probleme, nu risca!!! Oricum nu te speria, au fost fete cu sangerari ca lumea care au tinut sarcina, important e sa dai atentie la orice nimic, chiar daca medicul o sa se uite la tine ca la o nebuna, nu conteaza, oricand ti se pare ceva ciudat du-te la el si intreaba-l ca de-aia e acolo. Multa bafta. Tine-ne la curent Cu drag, Irina si bebe(ii?) din burtica saptamana 10 (DPN 9 iunie)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

N-am fost inca la doctor, de-abia luni am programare. Adevarul e ca sunt mai linistita putin, pentru ca nu s-a mai intamplat, deci nu cred ca e vorba de vreun inceput de sangerare cum ma gandeam. Poate e vreo infectie, desi cum va spuneam nu am nici un alt simptom. Oricum luni cand ma duc intreb si despre asta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am avut o secretie maronie(2-3 pete de fapt) pe la 8-9 saptamani. Cand am fost la medic si mi-a facut eco, m-a intrebat inainte sa-i spun eu daca nu cumva am avut o scurgere maronie, a zis ca e din cauza ca e placenta jos inserata. Mi-a zis ca nu e grav si mi-a dat utrogestan. Multa sanatate! Mariana & Vladutz
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...