Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

TV online in direct/ RealOne player


Recommended Posts

Ce TV romanesti online in direct cunoasteti in afara de Antena 1. TVR-ul vad ca are inregistrat doar anumite programe. Altul nu am vazut sa functioneze. RealOne Player, cunoaste cineva versiunea acestui player? As vrea sa vad imaginea mai mare (de la Antena1) fara sa se schimbe calitatea imaginii. De marit se mareste, dar nu se mai intelege nimic. Si nu pot sa vad clar decat o bucatica mica, mica de patratel [:D] Va rog stie cineva ? :-(((
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Crystinne, spune-mi te rog, cum vezi tu Antena 1 online? Eu nu prea mä pricep, dar o sä-l intreb pe fiul meu, poate stie el...odatä stiu cä mi-a prins posturi de radio romanesti. Acum este la o aniversare si vine peste vreo 2 ore. O sä-l intreb si de RealOne Player...revin cu vesti. Pupici de la Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Garofita, am intrat pe Antena 1 si bänuiam cä pot sä väd programul TV actual, dar acolo sint numai niste emisiuni, unde spune cä pt. a le vizualiza, trebuie sä instalezi RealOne Player...deja mä bucuran cä-l väd pe Chuck Norris acum la ora 20.00!!![bang] Cred cä am inteles eu gresit!! Probabil poti sä vezi numai anumite emisiuni, pe care ti le dau ei, nu?? Eu pinä sä descopär forumul, intram la ProTV in chat, si-mi mai pierdeam timpul![:D] Existä si ceea ce doream eu?? Merci frumos de mesaj!!!...prompt, ca intotdeauna!![:D] Pupici de la Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Crystinne, si eu folosesc RealOne Player si se intampla si la mine la fel, se vede destul de bine dar nu perfect. Cred ca e de la monitor, trebuie unul cu rezolutie mai mare. Cami, vezi ca Real Player ar trebui sa il ai in computer, clicaie pe start/programs/accesories/entertainment si ar trebui sa apara acolo ca ai real player, s-ar putea sa fie versiunea veche daca nu l-ai folosit niciodata si nu l-ai upgradat. Daca nu il ai deloc clicaie pe asta: http://www.real.com/realoneplayer.html?pp=home&src=110303realhome_2_3_2_1_1 in dreapta sus sub "my account" poti sa descarci free realone player, realone plus e cu bani. Oana_B
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mey, nu mai dati adresele pe forum ca se aglomereaza si nu se mai vede nimic! Asta e secret de stat, cine-l are sa-i traiasca,cine nu sa si vada de treaba [:-)))][:-)))][:-)))] GLUMA (asa mai in serios), mai ales ca eu nu ma mai uit deloc, sunt satula de stirile alea criminale,asa ca prefer sa nu stiu! Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragä Oana, stiam cä am RealOne Player, cä am väzut la Alex, cind a copiat filmele din Kino in PC. De aceea nu l-am instalat acum de la Antena 1, cä stiam cä-l am!!...dar nu am lucrat cu el pinä acum. Acolo mai scria cä pot sä-l instalez pt 14 zile, de probä, dupä care probabil trebuie sä plätesti!! Nu mai am timp sä cotrobäi prin toate colturile computerului, sä väd tot ce poate...stiu cä are fff multe chestii deja instalate pe el, dar sincerä sä fiu, habar nu am despre ce este vorba. Singuril lucru pe care il stiu, cä am väzut intimplätor, este un program pt prelucrarea pozelor, dar nu am incercat niciodatä...cä nu am avut nevoie. Cind o sä pot sä bag poze in PC, o sä mä bag in Program, sä mä fac mai frumoasä!!![:D]...tre´sä mai fac niste retusuri pe ici, pe colo!![:D][:D][:D] Mie mi-a arätat Alex odatä un film copiat de el si a märit imaginea...inainte era cam cit o jumätate de ecran ( displayul este de 17" )si se vedea perfect...cind a devenit cit ecranul se vedea mai in ceatä, dar totusi bine!!! Pupici de la Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by camelia-daniela
Crystinne, spune-mi te rog, cum vezi tu Antena 1 online? Eu nu prea m$B!&(Bpricep, dar o s$B!&(Bl intreb pe fiul meu, poate stie el...odat$B!&(Bstiu c$B!&(Bmi-a prins posturi de radio romanesti. Acum este la o aniversare si vine peste vreo 2 ore. O s$B!&(Bl intreb si de RealOne Player...revin cu vesti. Pupici de la Cami.
Pentru Antena 1 live: http://encoder1.rdsnet.ro/antena1/antena1.ram Iar imaginea nu se poate mari, asa e codata si transmisa. Lia-S
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...