Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pot intra si eu?


A_Iulia

Recommended Posts

Dragele mele, Asa mi-e de ciuda ca abia acum v-am gasit. Pana acum mai intram eu pe site, dar ma uitam la articole, si nu in forum. Sper ca nu sunt cea mai mica burtica, desi cam asa pare (24-25 saptamani), DPN: 29.02.2004! Si e an bisect! Sper totusi ca minunea mea sa fie mai norocoasa si sa-si gaseasca o alta zi. In plus, la alte ecografii facute (ca am facut vreo 5-6 pana acum) mi-a iesit 26.02., 28.02., etc. Sau puteti sa ma goniti la intervalul urmator (martie-aprilie 2004?!), desi mie de voi imi place. Eu am in burtica o fetita. Asa mi-au comandat-o familia: sotul, mama, soacra, inclusiv eu - ne doream o fetita, e primul nascut. Va pup pe toate, aveti grija de voi. Adina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[hia]Buna Adina si bine ai venit printre noi.Sa stii ca nu esti cea mai mica burtica,dupa cum vezi eu sunt in 13 saptamani si sunt fete care sunt si mai mici,aici din fericire apar incontinuu burtici ,momentan sa ajuns la luna de iulie ptr . nasteri si sunt asteptate cele de august .
Daca cumva nu ai gasit, sa stii ca tot aici la "Interzis barbatzilor" exista un subiect ce se numeste "Mamici de ianuarie-februarie"potzi intra acolo si vei gasi multe burtici in aceeasi perioada cu tine,potzi vb. cu ele si kiar sa te bucuri impreuna cu ele de evolutzia sarcinii tale.
Itzi urez inca o data bun venit , o sarcin usoara in continuare si un bebe frumos si sanatos. Eryka [gravi]& sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fug acum la categoria mea. Vreau sa va spun un secret: de cand am descoperit "Interzis barbatilor" ma uit la toate mesajele trimise, si nu-mi mai vad capul de cat am de citit. Si sunt la serviciu! Sper sa nu-mi pierd slujba, dar sincer, nu am chef de munca. Va pup pe toate si aveti grija de micuti.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai venit Adina ! Si iata cum se ingroase randurile burticilor de ian-feb 2004… te-am vazut si acolo, asa ca acuma putem sa spunem ca ai “vechi state de servici” !!! DARAEL & BB (25 sapt) “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...