Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

articol ziar


Recommended Posts

Hello dragele mele Sint ziarista si in acelasi timp viitoare mamica (daca am bafta si raman gravida cat mai repede). Ash vrea sa scriu un articol despre situatia dezastruoasa a nasterilor in RO (conditii dezastruoase, medici incompetenti si care mai iau si spaga pe deasupra, mortalitate infantila crescuta si nu in ultimul rand limitarea la un copil a femeilor care au nascut prin spitalele din RO). Ash avea nevoie de cat mai multe marturii dupa care sa ma ghidez. Mi-ar trebui si niste informatii referitoare si la spitalele din provincie. Mi-a venit ideea asta citind marturiile voastre de pe acest forum. Sper sa iasa ceva bun. Nu vreau pareri de medici ci de paciente. Multumesc anticipat Va pup pe toate Morgan Morgan
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Scuza-ma ca ma bag dupa ce am fost interzisa din start, dar de ce nu vrei si pareri de medici? Mie mi se pare ca pentru a fi obiectiv trebuie sa cunosti toate fatetele problemei, si cred ca pentru voi, ziaristii, a fi obiectiv ar trebui sa fie o datorie de onoare, nu? This is the first day of the rest of my life!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

...pentru ca voi, medicii, tratati toate cazurile "pe banda rulanta" Nu tineti cont de nimic! e o rutina crasa si nu va abateti de la "scripte" in ruptul capului....chiar nu va dati seama ca noi, ceilalti, venim la voi si asteptam totul? ne punem atitea sperante in priceperea voastra? Sintem prea naivi? sau trebuie sa intelegem ca si voi sinteti oameni si puteti gresi? NU! eu nu pot sa inteleg asta! V-as sugera ca in momentul in care va dati seama ca nu puteti face fata meseriei(intelectual si/sau psihic) in facultate sau dupa, sa renuntati! Ma opresc aici! P.S.1 parerea mea! P.S.2 voi,medicii, cam uitati de "datoria de onoare"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie nu imi plac lucrurile facute asa, in anonimat. Daca vrei sa scrii un articol asta inseamna a face publice anumite lucruri. Asta inseamna ca cel care iti da aceste informatii, sa stie unde se vor duce. Te rugam sa ne spui la ce ziar vrei sa dai aceste pareri/impresii si eventual numele real, pentru ca lumea sa aiba incredere in tine. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/contributiile intra in proprietatea intelectuala a Desprecopii.com. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie autorizata de Desprecopii.com Cred ca cel mai bine ar fost intai sa ai acceptul desprecopii.com Aveti acest acord ? Cu respect, Florin
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca acest forum este un loc unde oamenii vin sa discute civilizat si sa lege prietenii, nu sa se insulte si sa-si adreseze jigniri. Asa ca nu cred, stimata doamna Madalina, ca meritati sa va raspund. In schimb, fac apel la moderatori sa analizeze acest subiect si sa ia o atitudine. Nu cred ca un om poate fi facut de doi bani pentru ca apartine unei anumite categorii profesionale de catre cineva care nu il cunoaste si nu stie absolut nimic despre el. Daca este asa, atunci imi pare rau, cred ca nivelul acestei discutii este sub cel cu care eram obisnuita pe acest forum. This is the first day of the rest of my life!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri


...pentru ca voi, medicii, tratati toate cazurile "pe banda rulanta" parerea mea! voi,medicii, cam uitati de "datoria de onoare" Foarte trist dar adevarat lipseste profesionalismul, omenia...ce se intampla de multe ori cu noiin spitale este tragic, DAR...ce cauta cuvantul voi in contex?voi este atat de general si in acelas timp atat de personal, nu poti generaliza, nu ai voie...sunt si multi cei carora le pasa...nu-i un afront....dar cred ca gresim cand aratam cu degetul in toate directiile, inspre toti. Parerea mea:)) Sunt si eu jurnalist( nu ziarist!)...am scris un aticol acum un an de zile....nu prea a miscat( drept dovada, mai este necesar unul:))) pe nimeni, asa ca iti doresc succes! Daca vrei sa-ti pastrezi ideea ...este ok...cred....este important sa poti sa-ti expui opinia, nu sa scrii articole la comanda! gaby "Sunt si eu ca toti ceilalti oameni: vad viata asa cum vreau eu sa fie, nu cum este ea!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aalina, nu stiu daca mesajul tau este destinat autoarei subiectului sau mie, dar daca imi este adresat mie da-mi voie sa-ti raspund. Da, stiu ca lucrurile nu merg deloc bine, si totusi, cu ce am gresit eu care sint cel mai mic si mai neputincios pion din acest sistem, medic rezident? Am gresit pentru ca mi-am ales o meserie despre care si acuma cred ca este una nobila? Am gresit ca am invatat 14 ore pe zi ca sa iau printre primii un concurs national care sa-mi permita sa nu fac o specialitate care sa nu ma intereseze, ci cea pe care o doream? Am gresit, poate, incercind sa ajut pe fiecare asa cum m-am priceput si cit am putut, zi, noapte, indiferent de problemele mele personale, indiferent de oboseala care citeodata ma dobora, coplesita mereu de stresul de a nu gresi nu din nepasare, ci din cauza faptului ca uneori nu dormisem de 30 de ore? Spuneti-mi voi ce anume am facut eu ca sa merit ca aceasta doamna sa se exprime in felul in care a facut-o? I-am facut cumva rau dumneaei sau vreuneia dintre voi? Sau, pur si simplu, trebuia sa scrie mare pe forumul asta "interzis pentru medici"?... Cind se arunca cu noroi in MEDICI, de ce nu se gindeste nimeni ca si ei, ca si inginerii, mecanicii, ziaristii, brutarii, profesorii, zarzavagiii si ce mai vreti voi, sint de mai multe feluri? Eu nu spun sa nu se semnaleze ce nu este in regula, dar sa se spuna clar: X-ulescu a facut aia si aia, nu "medicii"! Si inca ceva: am vazut de nenumarate ori reportaje la stiri sau articole pe prima pagina a ziarelor care infierau anumiti medici, dar v-ati pus problema vreodata ca poate nu toti au fost vinovati? A mai venit dupa aceea cineva sa spuna la stiri sau sa scrie pe prima pagina ca uite, s-a investigat cazul lui X-ulescu si X-ulescu nu a fost vinovat? Este foarte usor sa desfiintezi, sa cladesti este mult mai greu. Si, ca veni vorba, nu am prea vazut pina acuma sa-i preocupe pe ziaristi si soarta noastra, a medicilor tineri, cu toate ca daca se va schimba ceva in tara asta in sectorul medical, incepind cu noi ar trebui sa sa schimbe, pentru ca noi va vom trata peste 10 ani pe voi si pe copiii vostri. Imi pare tare rau ca am scris la subiectul asta, nu mi-a adus decit o mare tristete si nicidecum placerea cu care citeam si scriam la desprecopii. Am scris pentru ca nu mi se pare corect ca intr-o discutie, indiferent de subiectul pe care il trateaza, dar in care se aduc acuzatii uneia dintre parti, acea parte sa nu aiba dreptul sa spuna nimic. A fost greseala mea ca m-am bagat in chestia asta, decit sa mi se raspunda cum a facut "doamna", prefer sa-mi rumeg singura deziluziile si nemultumirile. Multumesc pentru atentie. This is the first day of the rest of my life!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar crede cineva ca NU SE STIU problemele din sistem ? Ma indoiesc. Asa ca eu consider acest subiect DOAR CA O PROVOCARE, CEL MULT INTELECTUALA, tinand cont ca abordarea este mult prea generala, pornind deja de la o premiza falsa (ca peste tot in tara sunt - si aici citez: " conditii dezastruoase, medici incompetenti si care mai iau si spaga pe deasupra, mortalitate infantila crescuta si nu in ultimul rand limitarea la un copil a femeilor care au nascut prin spitalele din RO"), ca ca se investigheaza pe cai ocolite si nu la fata locului, intreband doar o parte (pacientii) si excluzand cealalta parte (medicii si personalul medical) !!! Sa fiti iubiti si sanatosi ! Toti, chiar si ziaristii !!! DARAEL [bis] “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...