Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pentru fetele din Germania


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Pana acum toate prefixele cu care sunam din Ro sunt aceleasi si de aici... si daca formezi cu 01015 inainte nu platesti decat 2,9 centi/min acuma. Pt actualizarea tarifelor vezi pe www.teltarif.de, mai exact aici: http://www.teltarif.de/db/res.html?zugang=ff&kurz=ja&dauer=0&takt=61&ve=1&vergleichpos=hinten&ziel=Neuseeland&von=Analoganschluss&umsatz=-1&rec=&019x=0&spalten=5 Cristina, mamica cu burtoaie[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristina, multumesc mult de raspunsul tau prompt. Din pacate cred ca nu m-am facut inteleasa bine...sunt in criza de timp si tare suparata... Ideea era ca trebuie sa-i scriu cuiva in Germania cum sa ma suna pe mine aici in NZ. Prefixul NZ este 64. Al orasului in care stau eu este 9. Apoi urmeaza numarul de telefon propriu-zis. Dar eu nu stiu ce numere trebuiesc puse inaintea acelui 64. Din Romania , mama ma suna cu 0064 9 ...... Dar din Germania nu stiu daca este la fel. Multumesc inca o data si astept raspunsul tau Gabi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor! Intrucat tot fetelor din Germania vroiam sa ma adresez si eu, o sa postez aici, sa nu deschid alt subiect...sunt destul de noua pe forum si dc e vreo problema o sa va rog sa imi spuneti si deschid topic nou! Intrebarea mea era mai ales pt fetele care lucreaza in domeniul IT, sau ai caror soti sunt in domeniul asta... Prietenul meu vrea sa plece anul viitor in Germania (asta pt ca a aflat ca programul acela cu Green Cardul e valabil pana la sf anului viitor) si ma intrebam ce site-uri sunt pt joburi, voi pe care le-ati consultat? si daca aveti site-uri unde sa putem vedea, orientativ, CV in germana. Multumesc frumos si inca odata scuze dc am schimbat discutia de pe tipicul asta!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Porumbita: site-uri cu joburi sunt o multime, eu ti le dau pe cele care se actualizeaza zilnic sau aproape zilnic si au multe oferte: http://www.jobpilot.de http://www.stepstone.de/it/ http://www.stellenmarkt.de http://www.jobs.de si poti incerca si pe pagina Oficiului de munca(nu stiu cum se numeste echivalentul romanesc):http://www.arbeitsamt.de Cat despre Cv-uri, cauta pe Google dupa "Informatiker Lebenslauf" si vei gasi o multime.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

porumbita.... poate vei gasi ceva intresant pe seit-ul "www.romanians-de.org", inf. si multe altele mai ales pt. cei in domeniul IT, de la probleme legislative, la copii nascuti aici, ... pt. restul care mai vor ceva inf. despre comunitati, doctori romani in germania, si altele: dati o fuga pe " www.rom2.de" "www.romani.co.uk" -( la diaspora- comunitati de romani de prin mai toate tarile) "www.larg.de" sper sa ajute pe cineva.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...