Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medici pediatrii


Diana_b

Recommended Posts

M-am gindit ca ar fi util pt. mamicile in devenire sa deschidem si subiectul asta. Eu sint in sapt. 35, stau in Dr. Taberei si tocmai am aflat ca ar trebui sa stiu ce medic pediatru o sa am inainte sa nasc. Asa ca, mamici: - ce medici pediatrii ne recomandati, prin ce zona stau (ca sa ajunga mai usor - sau nu conteaza), cu cit se cotizeaza la ei si alte informatii daca mai considerati. Multumesc anticipat, Diana - o viitoare mamica. Diana si bebelushul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna Eu stau tot in dr tab si mie mi a recomandat o prietena o dc care are cabinetul pe la compozitorilor am inteles,eu pina acum nu am fost la cabinet,bebelusa mea are o luna si a venit doar dc acasa.Se numeste Vasiliade Alice si nr de la cabinet este 7254817. Eu pina acum sint f multumita de ea,mi a lasat si nr de mobil si pe cel de acasa in caz ca am prob,are si ea 2 copii si este de treaba. 1 oara cind a venit i am dat 300 mii iar dupa aceea cite 150 mii. iti doresc sarcina usoara in continuare Julia23
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Delia, multumesc, am gasit linkul 6. despre medici si spitale pentru copii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16005 Julia23, ma intereseaza dr. ta. De cite ori a venit acasa? Sau de cite ori ar trebui sa vina intr-o luna, de ex.? Nu vreau sa par pisaloaga, dar habar n-am. Diana si bebelushul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dr de familie nu are nici o legatura cu dr pediatru, nu ? Ptr ca la noi dr de familie are si copii in grija si ma intrebam daca va veni tot el sau imi trebuie altcineva ? Oricum as vrea pe altcineva ca nu am fost f multumita, Slava Domnului ca nu am avut probleme cu Andrei si sper sa fie si acum la fel. Si cu retetele gratuite - dr pediatri le dau si dr de familie le tanscriu si le putem lua gratuite sau cum ? Merci de raspunsuri si sa va traiasca bebelusii, Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani) Album Andrei: http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Noi am avut copilul in evidenta unui medic de la policlinica Dr. Taberei 34 pentru ca de acolo apartineam, dar nu am fost absolut deloc multumita de ea si am schimbat-o. La prima vizita pe care a facut-o sa vada copilul ne-a spus ca orice problema ar avea pe ea sa nu o deranjam la telefon mai tarziu de ora 21 si sa chemam salvarea, nu pe ea ,iar o alta problema era ca vaccinurile nu se faceau la policlinica , ci dupa ce vedea copilul ne trimitea la policlinica Bujoreni.Acum suntem la Dispensarul "Speranta"-este pe la Drumetul- la o doctorita f. draguta si competenta Stanciulescu, singurul inconvenient fiind ca sunt multi copii inscrisi si la fiecare vizita trebuie sa avem f. multa rabdare...Oricum nu mergem decat pt. vaccinurile obligatorii si retete, pentru ca altfel avem o alta doctorita care vine acasa. Retetele le da doctorul la care este inscris copilul si tot el face si vaccinurile.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...