Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Vine Mos Nicolae sa ne pregateasca de marea sarbatoare. Pentru a 2000 a oara si ceva se naste ISUS si de fiecare data ne este sufletul in lumina si sarbatoare. Prin cerul inghetat vedem ca printr-o oglinda de fum si soare, prin miros de smirna si vanilie heruvimi si serafimi care se bucura de bucuria noastra. Se aud risete de copii, bucurosi de darurile primite, se pregatesc elfii si renii de lunga calatorie fantastica si numai ei, copii, vad aceste lucruri minunate si-si lipesc nasucurile de geam, in speranta sa vada macar lumina lasata de sania mosului. Acum privesc in ghetute. Nu-i dezamagiti! Aduceti-va aminte de vremuri in care mamele stateau toata noaptea sa coaca turtite dulci, iar tatii mestereau papusi. Iar daca nu aveti copii, mergeti cu ce aveti si dati celor care nu mai au pe cine sa astepte. Lumina acestor zile sa va petreaca. Vise curate si un inger de pace![pegeam][si-eu] Prieten adevarat e acela care nu numai ca te tine de mana, dar si ajunge la sufletul tau.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ai grija, copile, cum calci prin odaie Ca-s fel si fel de papuci peste tot! Vinovat de acest autentic complot Se face - se pare! - mos Nicolaie! Stiti voi cum e mosu' ! Se tine de sotii, Si e mare facator de minuni! Ca papucii dansau si faceau plecaciuni Cand el strecura inauntru, "atentii"! Cum o fi intrat, cine poate sti? A privit la odrasle cum dorm linistite, S-a rugat pentru ele cu ruga fierbinte, I-a pupat apoi parinteste pe frunte, Si le-a zis ca prin vis: "Sã traiti fericiti, mai, copii!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu a trecut copilaria.. chiar cred mai mult acum decat atunci. De fapt cred altfel. In fiecare an Mosu' a venit cu diverse daruri - o veste buna, un cuvant, o invitatie la interviu, o recunostere de ceva.. Invariabil, pe 6 decembrie se intampla ceva. Un ceva ce-mi da o bucurie aparte. M-am rugat si ma rog in continuare sa nu uit bucuria! Chiar daca "impulsurile" nu s-au concretizat material uneori .. Dar ma rog sa nu uit bucuria si senzatia ca mi-i sufletul viu! Oblio, super poezia. O sa o citesc fetei mele! Roxana&Ruxandra
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...