Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pachet pentru Andreea spre tara...CUM????


Recommended Posts

Dragii mei, aveti vreo idee cum as putea sa trimit un pachet spre Bucuresti sau Ploiesti pentru micuta Andreea? Firma ce o stiu eu nu aduce pachetele acasa, si asta ii mai lipseste mamicii aleia, sa alerge ea dupa pachet.. Cu posta nu mai vreau sa trimit, m-am lecuit dupa ce ultimul pachet trimis a ajuns pe jumatate.. Deci aveti voi vreo idee? Pachetul va avea cam 10 kg. Toate bune,[pup] Mirunda "Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Draga Papa, sti cumva un nr. de telefon al acestul Atlassib? Ai idee daca pleaca si din Bonn sau imprejurimi? Eu stiam de Kessler, dar ei ajung noaptea tarziu in Buc. si in Ploiesti.[pup] Mirunda "Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mirunda, Uite adresa site-ului atlassib (tot Papadie[flo] mi-a dat-o si mie cu ceva timp in urma): http://posta.atlassib.ro/ M-am uitat daca au agentie in Bonn, dar n-am vazut.... Sper sa poti gasi o varianta buna, sa ne spui si noua ce-ai facut. Cu drag, Elena&Laura
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Imi permit sa ma bag si eu in discutia voastra, pt ca pe vremea cand eram in Romania, am lucrat in Vama Otopeni, la Cargo. Imi permit sa ii dau un mic sfat Mirundei, sa verifice in aeroportul din Germania un agent de cargo care are agenti si in Romania si care se ocupa si de vama in sine, pe Otopeni. Stiu ca in momentul vamuirii, paketele se desfac si de cele mai multe ori , vamesii, daca au vre-o pofta de moment isi pot insusi mici obiecte, asa ca e recomandat sa existe un packing list atat in colet cat si o copie la cel care primeste coletul. Acum 2 ani, legea era ca pentru obiecte personale pt persoana fizica, valoarea nu trebuia sa depaseasca 200 EUR , in alte conditii impunandu-se vama sau "spaga". Sa specifici clar cate kg are coletul si daca lipseste la gramaj mai mult de 400 gr, cand ajunge in Romania, sa nu ridice coletulpana nu face reclamatie la firma transportatoare si pana nu verifica packing listul. Eh...ar fi multe de spus, dar cel mai bine, revin, este sa consulti o firma de transport particulara din aeroport care are agent de legatura in Romania si ei iti v-or da toate detaliile. Multa bafta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...