Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

20 000$ suficienti?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Draga Luminita, nu stiu cat de decenta ti se pare zona Militari, dar cred ca acolo ai mai putea gasi un ap. de 2 camere la banii acestia, si asta intr-o parte mai bunuta a Militari-ului. Daca e la parter sau ultimul etaj, poate reusiti si un 3 camere. Iti doresc succes! [:X][pup] Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cu 20.000$ poti sa-ti cumperi un apartament cu 2 camere intr-o zona cat de cat decenta. Ai putea sa-ti iei o garsoniera intr-o zona mai bine cotata (gen Alba Iulia, Burebista, Decebal). Pot sa-ti spun ca toate preturile sunt acum in Euro. Am vazut eu un apartament cu 2 camere de vanzare in Dristor si costa 20.000 euro. E un moment destul de nefavorabil pentru achizitionarea unei case. Preturile sunt nejustificat de mari. Succes! P.S. Te poti uita pe www.anuntul.ro si gasesti acolo tot ce te intereseaza.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Luminita, te poti abona la www.neogen.ro si iti vor trimite zilnic pe mail ofertele de apartamente. S-ar putea sa-ti gasesti un ap. cu 2 camere intr-o zona decenta. Bafta si sa va dea Dumnezeu sanatate!!! M-a impresionat tare mult povestea ta si a sotzului tau. Sa fiti fericiti toata viata!!! [pup] tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hai mäi Lulu, dar chiar nu stii cä poti intra pe net in toate ziarele cu anunturi de imobiliare??? Acolo iti explicä si zona, iti dä si pretul...eu sint "ruptä" de actualitatea de acasä de atitia ani si tot stiu asta!!![:D]...dar tu, care esti din Pitesti???[:D] Actualmente, apartamentele din centru sint mai scumpe ca la noi, la Berlin!!!...culmea este cä cele cu 3 si 4 camere nu sint asa de cäutate....nici aici si nici acolo!!!...dar in Ro, sint muuuuult mai ieftine!!! Eu mi-as lua unul cu 4 camere, care nu costä prea mult fatä de cel cu 2 camere si as face 2 apartamente cu 2 camere din el!!![:D][:D][:D] Acum a vorbit afacerista din mine!!![:D][:D][:D] Sper cä te-am lämurit!!! Succes la cäutare!!! Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...