Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Chi-Gong


liris

Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
incearca www.qigong.ro (site-ul Fundatiei Romane de Qigong condusa de Cezar Culda) sau www.qitaky.ro (Fundatia marelui maestru Adrian Florea). vrei sa stii mai multe despre qigong sau esti incepatoare? daca esti neinitiata, ideal ar fi sa te inscrii la un curs si sa inveti primele exercitii si tehnici in cadrul scolii unui maestru. succes! Ina "Cultivând o fapta buna, cultivi un obicei; cultivând un obicei, cultivi un comportament; cultivând un comportament, schimbi un destin "
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Ina ! nu locuiesc in Romania . Nu stiu absolut nimic despre Chi-gong, deci nici incepatoare nu ma pot numi. Ma intereseaza chi-gong-ul ca tehnica si nu spiritual, desi probabil ca este foarte greu sa le separi . Vreau sa spun ca nu vreau sa devin yogina , vreau sa ramin ortodoxa , daca intelegi ce vreau sa spun... Sunt interesata in tehnici deci, ptr ca am inteles ca sunt folositoare ptr concentrare , ptr a-ti crea un stil de viata mai sanatos etc. Arunc acum o privire pe site si multumesc frumos!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

qigong-ul si yoga sunt doua lucruri foarte diferite :-)) eu sunt si am ramas ortodoxa chiar daca practic tehnicile de qigong ale unei scoli. cu toate astea nu poti separa tehnicile de spiritualitate. in cazul qigong-ului din fericire spiritualitatea ortodoxa nu este in pericol :-)) daca esti interesata, am cateva materiale in format electronic pe care ti le-as putea trimite pe mail daca-mi dai adresa intr-un pm fie sa circule qi-ul liber!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ca sa trimiti un PM (mesaj personal) intri pe profilul meu si apesi PM :-)) poti citi toate tehnicile si principiile, dar nu te-as sfatui sa incerci exercitiile de una singura, fiindca in general pe aceste site-uri nu dau tate informatiile necesare. nu e la fel d epericuloasa ca yoga practicata fara supraveghere, dar nici n-ajuta daca exercitiile nu sunt corect executate. In materialele pe care le am in format electronic ai sa gasesti insa cateva exercitii mai simple si multe princii sanatoase care pot fi aplicate cu succes in viata de zi cu zi. Ina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...