Clopotzel Postat Ianuarie 7, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2004 "Sefule" bucatar, vreau sa gatesc peste!!! Ma poti ajuta cu idei de retete. As prefera daca poti sa imi dai retete cat mai putin cu prajeli, mai sanatoase. Imi place tonul, crapul, macroul. Multumesc anticipat! Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopotzel Postat Ianuarie 7, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2004 A, si mai aveam o intrebare!!! Cum se face o pizza adevarata? Se face blatul, il dai la cuptor putin, si apoi se pun peste el diverse chestii??? Pizza eu o prepar asa: peste aluat pun rosii/suc de rosii, apoi ceapa calita putin, apoi ciuperci, apoi carne, si pe deasupra branza (mozzarella sau ce am prin frigider), condimente de pizza, si le dau la cuptor. Si cand sunt aproape gata o scot ca sa presar porumbul pe deasupra si o mai las putin. Multumesc anticipat ptr raspunsul tau prompt!!! Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cheff29usa Postat Ianuarie 7, 2004 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2004 quote:Originally posted by Veve [:I] Initial am vrut sa mentionez si despre gelatina,dar cum despre cea din tara nu prea stiu multe...Aici gelatina este praf si se pune direct,in lichid cald sau rece,dizolvandu-se foarte usor. [gravi]Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica[:D] buna , acea gelatina despre care vorbesti tu este una sintetica eu vorbeam despre gelatina naturala si care se prezinta in foi se foloseste 1 foaie la 1 l de supa . multumesc buna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopotzel Postat Ianuarie 8, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2004 Cheff29usa, asa-i ca nu ma uiti cu ce te rugasem?!? Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marianar Postat Ianuarie 8, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2004 quote:Originally posted by Clopotzel Cheff29usa, asa-i ca nu ma uiti cu ce te rugasem?!? Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins. Pana iti raspunde cheff' iti dau eu niste retete: MACROU CU LEGUME LA CUPTOR Ingrediente: 1,5 kg macrou, 150g morcov, 150g telina, 150g mazare, 250g cartofi, 100g ceapa, 250ml ulei, 150ml vin alb, 100g bulion, sare, piper, cimbru, ienibahar, patrunjel verde, suc de lamaie. Pestele se spala, se curata, se sareaza un pic si se lasa la scurs 30 min. Se asaza intr-o tava si se condimenteaza.(poate fi lasat intreg sau se poate portiona) Ceapa se taie rondele iar celelalte legume cubulete si se pun la calit intr-o cratita cu ulei. Bulionul se dilueaza cu vin si se adauga peste legume si se mai lasa sa fiarba un pic. Legumele si sosul se adauga peste peste si se pune la cuptor pt. cca 25 min. Se serveste cald cu patrunjel verde si suc de lamaie. mai gasesti aici si altele: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13929 Mariana & Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopotzel Postat Ianuarie 8, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2004 Marianar, multumesc ptr reteta. Cred ca iese ceva delicios, dupa cum imi "miroase" mie! Hai ca ma uit acum pe link sa vaz ce mai e pe acolo. Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexica Postat Ianuarie 8, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2004 Vreau sa fac un tort de mere si as avea o nelamurire.Eu pun merele intregi, scobite in mijloc si in scobitura pun unt, zahar si scortisoara.Daca le pun asa trebuie sa le pun mai intai in cuptor ca sa se usuce un pic si abia apoi sa adaug blatul sau pot sa le pun in acelasi timp?Daca le pun in acelasi timp nu se cruzeste ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marianar Postat Ianuarie 8, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2004 quote:Originally posted by alexica Vreau sa fac un tort de mere si as avea o nelamurire.Eu pun merele intregi, scobite in mijloc si in scobitura pun unt, zahar si scortisoara.Daca le pun asa trebuie sa le pun mai intai in cuptor ca sa se usuce un pic si abia apoi sa adaug blatul sau pot sa le pun in acelasi timp?Daca le pun in acelasi timp nu se cruzeste ? Hai sa-ti spun cum fac eu: Caramelizez 3-4 linguri de zahar, pun merele intregi, fara cotoare, umplu cu dulceata sau miez de nuca, stafide, scortisoara, peste adaug compozitia si pun la cuptor pt. 40-45 min Mariana & Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ymellda Postat Ianuarie 9, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 9, 2004 Te rog mult, pentru o familiune de vegetarieni, cum se prepara soia ca sa aiba un gust mai bun, apropiat de cel al carnii adevarate? Multumesc mult. Alina si [copil] Andra - 2 ani !! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannen Postat Ianuarie 11, 2004 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11, 2004 Chefuuuu ,vad ca pe mine ma uitasi deja[q][q] Nicole&Amira Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.