Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete pentru vase Zepter


Medeea76

Recommended Posts

Am cumparat de curand o cratita de la Zepter si nu prea stiu sa o folosesc... Am citit subiectul vechi din arhiva, care nu m-a lamurit deloc, dar pe vremea aia probabil inca nu se inventase capacul termostop sau cum il cheama. Pana acum am facut vinete coapte (care au iesit bune) si gratar de vita, care s-a facut foarte repede si nici nu s-a ars cratita. Insa ieri am vrut sa fierb carne de vita, am pus carnea in cratita cu un pahar de apa, am pus capacul, iar dupa 20 de minute termostop-ul imi arata sa opresc focul. L-am oprit, apoi, intr-o ora, capacul mi-a arata ca e gata. Surpriza... carnea era tare!!! Unde am gresit? Va rog sa postati si cateva retete daca aveti, ca sa nu imi para rau ca sta oala pe dulap nefolosita... Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna, eu gatesc doar la vase Zepter (deh! am primit zestre[;)]) si sunt cu termostat dar niciodata nu ma iau dupa el mai ales la carnea de vita. o las cat trebuie sa se faca. Nu ai si carte de bucate de la Zepter? daca nu te rog sa mai ai un pic de rabdare (pana sambata viitoare) cand o sa transcriu niste retete de la ei. pup Monu, mami de [aerob][url="http://b3.lilypie.com/DR4op3/.png"]Alexia Ioana[/url] si [biz][url="http://b1.lilypie.com/Ted9p3/.png"]Iulia Antonia[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Carnea de vita se fierbe mai mult in orice fel de oala. Mai bine iti iei un capac de la zepter, ptr fiert sub presiune. Eu asa fac ciorba de burta. Cel mai bine e sa cumperi cartea de bucate. Poti sa mai improvizezi pe marginea ei. Sotul meu nu a fost prea incantat de achizitie ( de fapt de costuri) dar dupa ce i-am facut cepe umplute a uitat. Cepe mari, cat sa incapa in cratita, taiat capacul (codita) si scos mijlocul, se umplu cu compozitie de carnaciori sau kaiser taiat bucatele si amestecat cu miezul de la ceapa si legat eventual cu un ou, verdeata si condimente. Se pun in cratita cu capacul pus si se lasa sa se inabuse. Dar , repet, sunt si multe retete si si mai multe improvizatii poti face pe marginea lor. [zz] [baietel] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) [url="http://www.helpsonia.com/povestea-soniei"]Ajutati-o pe Sonia !/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
Ca sa raspund rapid. Eu fac mancare obisnuita in zepter. nu cine stie ce specialitati. Singura diferenta e ca pun mai putin ulei, nu ridic tot timpul capacul, eventual anumite chestii pot sa le fac la aburi. gustul la mancare oricum difera la vasele zepter. mie mi se pare mai gustoasa si cel mai important se face ffff repede. de ex o supa de cartofi poate fi gata si in jumatate de ora. daca vreti retete speciale am o carte de retete de la ei. daca ma pasuiti un pic in we pun cateva ca sa vedeti ce si cum. Monu, mami de printese [aerob][url="http://b3.lilypie.com/DR4op3/.png"]Alexia - aparatoarea lumii[/url] si [biz][url="http://b1.lilypie.com/Ted9p3/.png"]Antonia - avangardista[/url] Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

FASOLE SARBEASCA 320 g fasole alba 1 kg ceapa, foaie de dafin 2 linguri boia ulei, sare, piper 2-3 ardei rosii Vasul se incalzeste pt fierbere si se pune fasolea la fiert 25 minute. Boabele trebuie sa ramana intregi si sa nu se sparga. Ceapa se prajeste in putin ulei pana cand se rumeneste, se presara sare, piper si boia, sa adauga dafin. In alt vas sau acelasi se pune un strat de fasole, un strat de ceapa prajita, iar fasole, iar ceapa si se termina cuun stat de fasole. Peste fasole se pun ardeii taiati fasii. Se pune apa in care a fiert fasolea si se pune vasul la cuptor pt 25 de minute. Monu, mami de printese [aerob][url="http://b3.lilypie.com/DR4op3/.png"]Alexia - aparatoarea lumii[/url] si [biz][url="http://b1.lilypie.com/Ted9p3/.png"]Antonia - avangardista[/url] Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...