bebeluc Publicat Aprilie 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Aprilie 17, 2009 Daca ati facut pre multe oua de Paste incercati urmatoarea reteta: [url]http://www.reteteonline.ro/2009/04/salata-de-oua-cu-verdeturi.html[/url] E f.f.f.f.gustoasa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilen Publicat Aprilie 18, 2009 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2009 Eu am vopsit ouale in Zepter.Le-am fiert in abur in strecuratoare(nu s-au spart nici unul) apoi am presarat vopsea din aceea praf dar ma gandesc ca merge si cu solutie, culori deschise(rosu, portocaliu, galben, verde,) apoi le-am pus repede capacul si le-am mai lasat 3 minute.Au iesit o nebunie, au intrat nuantele unele in altele, foarte frumoase. Bebeluc, am si eu o problema:am incercat sa fac salata de icre si mi-a iesit moale, nu stiu unde am gresit!Am pus apa+lamaie si icre si am folosit cutitul acela fara gaurele.Eu pun in salata de icre si telina tocata cu procesorul sau rasa, imi place f. mult asa. ________________________ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeluc Publicat Mai 12, 2009 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2009 Invitatie la retete noi: [url]http://www.reteteonline.ro/[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Publicat Mai 16, 2009 Raport Distribuie Publicat Mai 16, 2009 Cam la cat mai ajung , ca si cost, vasele Zepter? In 1998 cand eram eu reprezentant la ei, aveau niste preturi enorme,[alcool] pt. banii de atunci. Dar merita toti banii. __________________________ [url="http://good-times.webshots.com/photo/2714368560102887153atyTFe"][copil] PATRICIA ALEXIA[/url] [url="http://b2.lilypie.com/eBwL0.png"]Printesa noastra a crescut !!![/url]03.IAN.2008 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeluc Publicat Mai 17, 2009 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2009 Eu nu lucrez la Zepter si nu vand vasele lor.Am toate vasele cumparate de la Zepter si gatesc in ele. Site-ul l-am facut pt prieteni care au vasele si nu stiu sa le foloseasca. Dar daca vrei te pot pune in legatura cu consultantul de vanzari de la care cumpar eu si iti da detalii de pret. [url]www.reteteonline.ro[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicross Publicat Mai 27, 2009 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2009 BEBELUC, multumim de retete, de mult cautam si eu ceva asa mai explicit. Vroiam sa te intreb ceva: eu am un vas mare de 20cm si 5.6 l, apoi unul de 20cm si 3 l (parca), si doua ibrice. Intrebarea mea este daca pot sa le folosesc la retele tale sau sunt prea mari.De ex pot sa fierb fara apa ouale? O alta nelamurire de a mea.Spuneti ca tb pe ochiul mic la flacara mica, dar daca as face asa oala mea de 5.6 l s-a incalzi intr-o ora si tot nu garantez ca ar incepe sa fiarba. Azi am experimentat ceva: am fiert putina apa, apoi am pus 2 morcovi, am lasat 2 minute si am inchis, am lasat vasul acoperit inca vreo 15 min, si surpriza, morcovul era fiert (al dente).Baiatul meu i-a papat pe amandoi cris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicross Publicat Mai 27, 2009 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2009 Dar salata beuf pot sa fac fara apa, avand in vedere ca vasele mele sunt mai inalte decat cel pe care il folosesti tu la reteta? cris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeluc Publicat Iunie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iunie 1, 2009 Cris, poti fierbe legumele pentru salata boeuf, oua sau orice doresti fara apa cu conditia ca vasul in care fierbi, de 5,6L sau 3L, sa fie plin 3/4. Deci fierberea se produce in vas fara apa -doar cu apa din legume sau oua, dar pentru asta trebuie 3/4 legume sau oua. La un vas de 5,6L legume 3/4 probabil ca inseamna 2-3kg legume, depinde de volumul lor pt ca brocoli si conopida sunt mai usoare dar ocupa mai mult volum. La un vas de 3L trebuie 0.75-1.25kg legume. Iti recomand sa ai si un vas de capacitate mai mica. E practic pt oua fierte, omleta, ochiuri, o friptura pt 1-2 persoane, etc. Eu pregatesc in vas mici 0.9L-1.5L-2.2L-3L pentru ca gatesc proaspat la fiecare masa, cina sau pranz, eu gatesc de 2 ori pe zi. Totul se prepara atat de repede, cam 30min imi ia sa prepar masa astfel incat prefer sa mananc mancare proaspata. Pentru a fierbe supa sau ciorba pana la fierberea lichidului poti folosi flacara mare. Sper ca am fost explicita. daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund. Simona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeluc Publicat Iunie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iunie 1, 2009 Un dulce bun-bun: [url]http://www.reteteonline.ro/2009/05/prajitura-cu-crema-de-nuci.html[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeluc Publicat Iunie 11, 2009 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2009 Revin cu o reteta noua: [url]http://www.reteteonline.ro/2009/06/humus-preparat-cu-mixsy.html[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.