Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Singerari intermenstruale la Logest


Oana

Recommended Posts

Fetelor, care luati Logest, vi s-a intimplat ca la inceput, cind ati inceput sa luati, sa aveti singerari zilnice mici intre cicluri? Eu am citit pe prospect ca este posibil ca reactie adversa moderata sa existe astfel de singerari in primele luni de tratament pina cind se obisnuieste organismul cu Logest. Eu am inceput sa iau de luna trecuta si am intr-adevar aceste singerari, dar ma intreb cit timp va mai dura pina vor disparea. La voi cum a fost? Ma gindesc ca daca scrie si pe prospect inseamna ca nu trebuie sa ma alarmez, dar voiam sa stiu cum a fost si in alte cazuri. Sper sa nu dureze prea mult pina se obisnuieste organismul meu cu ele, ca nu e prea placut sa ai spottinguri zilnice.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Oana, Eu am luat Logest aproape 2 ani si pot sa-ti spun ca sunt printre cele mai bune anticonceptionale de pe piata.Sangerarile ar fi "normale" daca se poate spune asa.Dar tu cum ai ajuns la Logest,ti le-a recomandat vreun medic in urma examinarii sau le iei tu pur si simplu? Mihaela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Oana, Eu am luat Logest si am avut acelasi probleme ca si tine, timp de trei luni, cind doctorita s-a hotarit sa mi le schimbe, pentru ca se parea ca organismul meu nu se obisnuia cu ele. Depinde foarte mult de organismul fiecaruia, asa ca la tine poate disparea in urmatoarea luna. Succes si sanatate! Madi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

OANA ,din proprie experienta(am folosit logest,Marvelon)daca nu trece reactia asta in2 luni tre sa le schimbi pt ca organismul nu le primeste.Eu acum iau JEANINE sunt scumpe dar merita pt ca am vazut o mare diferenta inca din prima luna .MUlte pilule afecteaza libidoul si starea psihica a femeilor mai ales in perioada naspa.Astea sunt un pic mai inteligente.BYE !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Fetelor, vreau sa va spun si urmarea acestui subiect daca tot l-am deschis: Au disparut singerarile mele !!! Ele au tinut deci in prima luna si o singura zi din luna a 2-a, apoi gata s-au terminat! Sunt fericita! Voi continua deci cu Logestul! Va multumesc pt. raspunsurile voastre de atunci din prima luna cind eram f. stressata pe aceasta tema.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...