Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parfumuri de marca- zona Cluj


Recommended Posts

Dragele/dragii mei, Nici nu stiu de fapt cu ce ar trebui sa incep... Ma intreb de fapt daca aici ar trebui sa postez. OK... Sa va spun despre ce e vb. Mama mea a vrut "sa faca afacere" (dealtfel anuntata sigura), dar care nu a mers din cauze strict obiective, asa ca ea a ramas cu o gramajoara ca sa nu spun o gramada [bang] de parfumuri de marca pe cap... Sunt aduse din Franta, sunt perfect autentice (in ambalajul lor, sigilate etc), insa problema e ca nu sunt luate pe factura fiscala[ups], deci nu le-ar putea vinde nici unei firme. A incercat la mai multe si toata lumea-i spune acelasi lucru, pe care normal il stia si ea dinainte... Singura optiune sunt persoanele fizice. De-asta m-am gandit ca poate cunosteti voi pe cineva care ar dori sa cumpere asa ceva. Sau poate chiar voi... ca tot se apropie Valentine's Day si 8 Martie.[flo][flo][flo] Astept PM daca va intereseaza-Eau d'Issey, J'adore, Miracle, Deep Red-Hugo, Cerruti 1881 si Fahrenheit. Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu mesajul asta, insa pur si simplu nu stiu cum altfel as putea-o ajuta.[:(] "Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Oana, nu stiu care sunt preturile in Cannes, dar stiu ca aici preturile sunt cam "usturatoare" (sunt in Aix en Provence). Poti sa-mi spui care te intereseaza, iar eu iti zic la ce gramaj il are si pretul. Cert e ca am urmarit sa fie preturile mai scazute decat cele din parfumeriile romanesti, asa ca eu cred ca sunt totusi mai mici decat cele din Franta. Pupici! "Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga bucluc, Vin si eu cu o sugestie pentru mama ta: intr-adevar, la magazine nu le poate plasa, dar poate incerca in regim de consignatie. Stiu, termenul pare demodat, dar de exemplu in Brasov chiar in centru sunt cel putin 2-3 consignatii cu marfuri de calitate in care intra lume buna. Acolo nu se cere factura sau dovada provenientei. Bafta, spor la vanzare, Boga
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oana, Miracle din cate stiu eu e facut de Lancôme... Exista un altul la Guerlain? Boga, iti multumesc mult. Poate cineva sa-mi sugereze astfel de consignatii in Cluj? [pup] "Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ellaalba, mama mea e in jud. Cluj. La ea sunt parfumurile... De unde si numele subiectului. Oricum, scriu acum listuta pt toata lumea: Fahrenheit(Christian Dior)100ml- 40€ Miracle(Lancome)30ml-25€ J'adore (Christian Dior)30ml-25€ L'eau d'Issey (Issey Miyake)50ml-45€ Deep Red (Hugo Boss)50ml-37€ Cerruti 1881(Nino Cerruti)50ml-28€. "Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...