Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sinuzita


m34

Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mihai, Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Eu zic sa mergi la dr. Sau ai fost deja? De unde stii ca este sinuzita? Eu am avut asa ceva si nu s-a rezolvat problema pana nu m-am internat, mi-au pus niste sonde in nas ca sa-mi dreneze tot ce era acolo. Aveam niste dureri cumplite de cap, asemanator cu ce descrii tu. Nu stiu care-i treaba cu cheagurile de sange :-((((. Asteptam vesti bune anto
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut sinuzitä acum vreo 13 ani...aveam dureri insiportabile de cäpätinä, dar incepeau cam de la ora 14, cind, bänuiam eu, incepeea si corpul sä oboseascä...am fost la doctoc, mi-a fäcut ultraschall si mi-a dat imediat antibiotice, spunindu-mi sä fac in asa fel sä am cäile respiratorii mereu libere. Parcä a fost o minune!!...dupä primul antibiotic, au dispärut si durerile!!...parcä eram un om nou!! Dar la mine nici cä a fost vorba de cheaguri de singe. O vizitä la doctor este inevitabilä in cazul täu. Sinuzita mea "venea" in mod comic, in fiecare ianuarie...parcä o chema cineva...am luat 3 ani la rind antibiotice, dupä care m-a läsat pinä in zilele noastre. Multä sänätate. Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mihai, cu tensiunea cum stai? Durerile de cap si sangerarile nazale pot fi si din cauza tensiunii. Pentru sinuzita am gasit( si folosit-experimentat pe mine)in Formula AS din 2002 ca se trateaza cu succes daca faci urmat. tratament: Hrean ras amestecat cu spirt sau otet ,se pune intr-o panza ROSIE (eu am pus intr-o soseta -neaparat de culoare rosie-),si se aplica pe sinusuri .Ti acolo cat poti sa suporti.Daca te ustura fata sau ochii mai faci o pauza de 2-3min. Nu te apropia cu hreanul prea tare de ochii, ca te va ustura.Mai poti inhala (du"saculetul" la nas si respira).La sfarsit iti dai pe fata cu alifie de galbenele. Dupa 3-4 zile vei elimina pe nas si pe gura un mucus ,urat, urat mirositor. Incearca cu incredere dar nu uita de materialul ROSU. Are acelasi efect care il are Rosu pentru copiluti cu pojar.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...