Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum interpretam testul de sarcina?


Costi

Recommended Posts

Desi am facut multe zeci de teste de sarcina acum nu mai stiu cum sa-l interpretez. A aparut linia rosie si mai tirziu cind eram convinsa ca testul este negativ, acolo unde trebuia sa fie a doua linie era o umbra,aproape invizibila si putin nuantata, foarte subtire ca un fir de ata.Cum interpretez? E normal sa apara genul acesta de semn in caz de test negativ? Ziua era 28 a ciclului, menstra trebuia sa apara in ziua 26 pentru ca ovulatia a fost in ziua 10.Trebuia sa nu ma uit atit de atent la test pentru a nu-l interpreta gresit?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu cred ca esti insarcinata. La mine tot asa, in cele 5 min. in care ar fi trebuit sa apara rezultatul, nu a aparut decat o dungulita. Eram atat de suparata si de dezamagita, am plecat din baie, si am vrut sa arunc betisorul la gunoi, dar ceva m-a tinut. Peste cateva ore cand am indraznit sa ma uit din nou la el, aparuse firav si pal, o a doua liniuta. Apoi am mai facut 2 teste, cam la 2 zile diferenta si liniuta a aparut mult mai clar. Peste 7 luni am nascut o fetita[:)] [:X][pup] Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari Costi pt. sarcina!Si eu am patit ca si tine, dunga a aparut abia vizibila cand ma pregateam sa arunc testul.L-am mai pastrat vreo 3 ore si intre timp a devenit mai evidenta;l-am repetat peste 2 zile si dunga a iesit tot pala, dar ginecologul mi-a spus ca nu are importanta cat de tare e culoarea.Sarcina usoara si bb sanatos!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor m-ati facut sa pling. Va marturisesc ca deja am depasit orele de program si nu puteam pleca acasa cu gindul ca cineva ma face sa cred ca testul este pozitiv. Fug repede la farmacie si mai cumpar un test si miine la prima ora am sa va anunt. Acest test nici prin cap nu-mi trece sa-i mai spun sotului ca il fac pt. ca l-am disperat.De un an si sapte luni fac teste continuu...Nu conteaza nr sau valoarea lor acum conteaza rezultatul celui de miine si sa dea DOMNUL ca voi sa-mi fiti alaturi in urmatoarele 8 luni. Va iubesc! Am sa va impartasesc un secret: acum o saptamina am cunoscut un calugar de la o manastire din Bicaz care in pelerinajul lui a trecut prin Bucuresti pentru a da binecuvintare acelor credinciosi care vor sa-l cunoasca.L-am cunoscut la una dintre colegele mele de serviciu, m-am dus cu un singur gind si-am plecat convinsa ca dorinta mi-a fost indeplinita.Mi-a dat binecuvintare ca anul acesta sa am sarcina si pina la finele anului copil.Din aceeasi seara am inceput sa ma rog in genunchi la culcare si sa citesc Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si sper ca DUMNEZEU sa-mi fi ascultat ruga. Va doresc voua tot ce-mi doresc mie! Am sa va intilnesc miine pentru ca internetul acasa mai mult sta decit sa mearga. Va pup si va multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cu cat sarcina este mai avansata, cu atat a a liniuta roz este mai evidenta. si eu am patit la fel. am fost chiar si la un consult la o dr care mi-a zis ca nu sunt gravida, ca am un dezechilibru hormonal si sa fac tratament. nu am facut nimic, doar ca m-am dus la alt medic care mi-a zis:FELICITARI!!! ...iar acum am o minune mica si galagioasa:) ariel http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1 http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2 http://community.webshots.com/user/alinanunta
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
  • Adaugă...