Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mercilon


amik

Recommended Posts

am si eu o intrebare:a avut careva dintre voi sangerari ca un ciclu in prima luna de luat mercilon? si daca da,cat au tinut? in prospect se precizeaza faptul ca aceste sangerari,sporadice sau mais erioase,pot aparea in primele doua luni,pana se obisnuieste organismul. multumesc. alexandrele.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Uite ca e aceeasi problema ridicata de Oana cu Logest-ul, alt subiect pe aici prin preajma. Eu iau Novynette care au exact aceeasi compozitie cu Mercilon dar sunt de la alta firma si ma simt OK cu ele, nu m-am ingrasat, nimic. Nu ma mai doare burtica in prima zi dar in schimb ma doare un pic capul (tot in prima zi). Spotting n-am avut. Dar organismele reactioneaza diferit Urarea mea e sa-ti priasca pilulele si sa mai faci un bebe cand o sa ti-l doresti. Lavi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu iau mercilon de aproape 4 ani de zile. Nu am avut nici cea mai mica problema de la ele. Nu am avut nici cea mai mica dereglare. Dar de sangerari nu am avut parte. Nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca e mai bine sa discutzi cu medicul tau.[pup] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu iau Mercilon cam de un an 1/2, la sfatul doctoritei. Ce mi-a spus ea (doctorita) la inceput a fost ca o sa am sangerari o perioada scurta, asa e normal...Numai ca eu am avut sangerari multe luni dupa, intotdeauna cam cand ajungeam la jumatatea foliei de pastile. Ultima data am fost la control in septembrie, si doctorita s-a cam suparat pe mine ca nu i-am spus de sangerari. A spus ca daca dureaza mai mult (cateva luni, ca in cazul meu) e posibil ca pastilele sa nu inhibe suficient ovarele, deci exista sanse sa ramai insarcinata, plus alte complicatii...In rest, sunt super-multumita de ele, nu m-am ingrassat (chiar am slabit, in cateva luni, 10 kilograme, nu de la pastile ci de la tregim, dar oricum se poate..). Inainte am luat Novynette si am renuntat, ca devenisem foarte foarte emotiva, plangeam de 5 ori pe zi, etc Pe scurt:-), sfatul meu e sa ceri sfatul unui doctor, daca sangerarile se prelungesc cateva luni...Asa cum eu spus si fetele, fiecare organism reactioneaza diferit la aceleasi pastile.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...