Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum scapam de negi?


alnina

Recommended Posts

de ceva vreme ma chinuiesc niste "negi"care au iesit pe talpa.Am fost la electrocauterizare ,mi i-au ars,dar acum ,dupa ce a cazut coaja,am vazut ca mai mult de jumatate au ramas...Nu mai stiu ce sa fac,cunoasteti vreun doctor bun dermatolog ,care sa ma scape de aceste veruci plantare?Va rog muuuuult!!! alnina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Am avut si eu negi pe talpa, am scapat de ei tot printr-un leac babesc: unge locul cu Nitrolac (se foloseste la articole de lemn - mobila, icoane, etc), pune o bucata de ziar si repeta cam de doua ori pe zi. Eu am scapat de ei in trei zile dupa ce m-am tarat prin spitale inainte - tratamente, cauterizare, etc. Moka si Mokutza (3 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorelei, am postat in acelasi timp. Sa nu incerci leacul meu pe fata, ca pielea e mai sensibila. Eu cred ca exista mai multe tipuri de negi, ca ulterior celor din talpa, la vreun an diferenta, mi-a aparut unul pe mana si n-a mai mers cu Nitrolacul. Am luat de la o farmacie din Piata Muncii un "unguent pentru negi si bataturi" si l-am folosit vreo luna pana am scapat de neg. Tata imi povestea ca in copilarie cand avea negi, ii lega bunicul lui cu un fir de par de cal sau punea "suc" de rostopasca proaspata si treceau. Acuma nu-i vremea rostopastei, cal banuiesc ca n-ai, asa ca sa nu ma-njuri. Moka si Mokutza (3 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca o sa fiu de prea mare ajutor, ca nu-mi mai amintesc amanunte utile. Eram prin generala cind am facut negi, numai cei mari au fost cauterizati, pentru restul am primit medicamente (tablete) si au disparut de la sine. NU mai stiu cum se chemau dar, daca gasesti dermatolog, sa-l intrebi si de medicatie. Sanatate multa, Elena si puiu mic, 38 sapt
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si cum o folosesti? cred ca intr-adevar depinde de negi : o prietena mi-a spus ca , cu o bucata de cartof (partea galbena ) pe neg , trece. eu pun bandaj cu cartof de mai bine de un an si nu mi-a trecut... dar parca as incerca si rostopasca, ma rog cind voi face rost de ea..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...