Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trebuie sa dau de Maestrul Gheorghe Zamfir!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns
multumesc mult Eleni, Ruxi! Am facut rost de numarul lui de mobil de la o mamica dragalasha de la noi de'aici :-) Mai ramâne sa-mi fac curaj sa-l abordez.. Va pup, Monica "La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

acum vin cu o alta rugaminte.. ca ashea e omu', îi dai un deget shi-tzi ia toata mâna :-) Are careva dintre voi o relatie mai apropiata cu Maestrul Zamfir?? Rude, prieteni... Cred ca se cuvine sa spun shi de ce ma intereseaza atât de tare (cu riscul de a parea un pic dusa). Pe scurt: am o prietena foarte draga în Frantza care îl adora pe Gheorghe Zamfir! Muzica lui, vreau sa spun! Si pe el ca om. A mers la concertele lui de câte ori acestea au avut loc la Paris. Când am intrat pentru prma data în casa ei, acum multi ani, primul lucru pe care l-am remarcat a fost un afis imens, cred ca marime naturala, cu el. Ieri am vorbit cu ea la telefon shi pentru a suta oara m-a întrebat daca am reushit sa dau de el. Vrea sa shtie când mai concerteaza la Paris. Deci asta ar fi una din problemele de rezolvat, sa aflu când mai are concerte la Paris. Daaaar, pe de alta parte, pe 8 feb. e ziua de nashtere a prietenei mele (aceeashi) si ash vrea mult de tot sa-i fac o surpriza. Un autograf cu dedicatie pentru ea...un mesaj..habar n-am.. ceva care sa iasa din mâna Maestrului. Cred ca prietena mea ar fi în delir. Ca sa nu va spun ca m-am gândit initial la o caseta video cu un mesaj din partea lui special pentru ea :-)) da' m-au calmat apropiatzii, me-au zis ca st dusa cu pluta shi sa ma multumesc daca reushesc sa fac rost de un autograf macar.. Deci cam asta este povestea! Ma poate ajuta cineva cu o pila, un sfat, o idee??? Multumesc mult de tot! Monica "La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica, din pacate nu te pot ajuta cu vreo cunostinta sa o pila care sa-ti faca intrarea la Mestrul Zamfir. Vroiam sa iti spun doar ca mie ideea cu mesajul inregistrat special pentru prietena ta mi se pare geniala si nu cred ca ar trebui sa renunti la ea. Multa bafta![flo] Andreea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica draga, eu l-am cunoscut in urma cu vreo 6 ani, inainte sa plec din tara... dar nu cred ca-si mai aminteste de mine, nu ne-am vazut decit o data sau de doua ori. Este foarte dragut si amabil, de altfel chiar mi-a trimis o invitatie la concert, dar din pacate nu m-am putut duce din cauza prietenului meu care a facut o criza de gelozie! [mariaj] Portabilul lui este din România sau din Franta? Daca e din Franta, poate m-as risca sa-l abordez, desi am auzit ca nevasta lui este extrem de geloasa... [}:)] Otilia&LaAdelita
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pffffff, st tare stresata, ca mi-a intrat ideea asta în cap shi acu' numai la ea ma gândesc! Mobilul este de aici, unde mai pui ca e chiar pe Connex, ashea ca în WE asta, posesoare de abonament Connex Cent ce sunt, o sa-mi iau inima-n dintzi shi-o sa-l sun. Brrrrrr, cât par eu de tupeista, nu st nici pe departe ashea în realitate!! Hihihih, poate-l pun pe sotzu' meu sa sune, ca el nu e prea dus la biserica :-)) shi numa' sa-i zica ceva ca iese un taraboi.... Hm, da' nu, ca-mi strica mie socoteala, SI IO VREAU SA-I FAC MEGASURPRIZA LUI GISELE !!!!!!!! Va pup pe toate si va tin la curent! Monica "La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...