Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

crema de fata


Alecsia

Recommended Posts

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna Alecsia. Si eu am aceeasi problema ca si tine si la recomandarea "colegei" noastre de forum Lilach am folosit crema hidratanta de la Aslavital cu care m-am impacat excelent. Din experienta mea ti-as mai recomanda si Nutrilogie de la Vichy. Exista in variante Nutrilogie 1 -pentru piele uscata si Nutrilogie 2- pentru piele foarte uscata. Eu folosesc 2.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mihaela eu zic sa mergi macar odata la o cosmeticiana si vezi ce iti spune ea despre tenul tau. Sunt o gramade de criterii dupa care se claseaza un ten: poate fi mixt (problematica e zona T), poate ai pielea sensibila, poate ai tendintza de acnee, poate ... Iar cremele se recomanda in functie de ten, dar si de varsta si de ce are nevoie (tonifiere, stralucire, fermitate etc) Sper sa nu fi spus vreo prostie, dar sfatul meu e sa mergi la cineva profesionist sa te vada. [pup] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In magazinele mai mishto de cosmetice si parfumuri se gasesc niste teste pe care ti le fac pentru a vedea ce fel de ten ai..stiu sigur ca in Mall , la beauty shop au test de la Estee Lauder...tot ei iti recomanda si creme...cat despre creme ptr. ten uscat sint o gramada..depinde cati bani vrei sa investesti..au mai aparut unele noi de la L'OREAL,dar daca vrei si mai bune incearca unde ti-am zis... Carmen si bb Maya Alexia
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eucerin pentru ten sensibil, se gaseste parca in doua variante: Hydrobalance si Lypobalance. Le gasesti numai in farmacii si costa in jur de 500.000 lei. Succes. http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai tenul sensibil ti-as recomanda sa nu iti cumperi nici o crema pina nu o testezi citeva zile.Deci daca se poate sa primesti de la vinzatoarele de produse cosmetice testere, care de obicei vin in pliculete sau in sticulete mici de 3-5 gr.Incearca citeva si in functie de acrema cu care te simti cel mai bine cumpara respectiva crema. Succes "Un sfirsit e un inceput..." ella& com.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...