Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac: ce am mancat azi? (2)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Deci, azi am mancat/voi manca urmatoarele: ora 10.00: obisnuitul suc din mar, portocala, gref, 250ml; ora 10.45: 4 biscuiti integrali, fara zahar + o cana lapte 0.1%; (am fost putin in dubiu daca sa gust sau nu acesti biscuiti, dati de o prietena care are diabet, dar am zis ca mai rau decat cerealele alea nu pot fi...); ora 13.45: ardei gras + omleta cu ciuperci si branza; ora 16.45: un kiwi; ora 18.30: muschi de vita la gratar cu salata de varza rosie. Azi dimineata (si eu ma cantaresc zilnic, de acum un an de cand mi-am luat cantar digital - l-am considerat absolut necesar la procesul meu de slabire...) am fost bucuroasa, aveam 56.1kg, dupa 10 zile de Montignac (va reamintesc ca am plecat de la 59.0kg). Claudia, a propos de fructoza, mersi de sfat, chiar nu stiam ca se amaraste, n-am folosit-o niciodata si cine stie cand ma voi apuca eu sa o folosesc, mai la vara poate... Cafea nu beau niciodata, asa ca n-am probleme la capitolul asta! GabiG, cum ti-a spus si Monicaa, nu trebuie sa-ti faci probleme, se mai intampla ca intr-o zi sa ai ceva mai mult ca in ziua precedenta, dar sa vezi ca maine saltul va fi mai mare (in jos, bineinteles :-)), cel putin asa se intampla la mine...Succes, nu dezarma! Va pup pe toate si va sunt recunoscatoare, ca fara voi nu aflam de regimul asta, sau chiar daca aflam, nu aveam asa elan sa-l incerc! Deja imi fac sperante ca nu e imposibil sa ajung la 50-52kg, adica la greutatea de acum 10-15 ani...Si ma simt super la gandul asta... Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 9 luni) si Ramona (1 an si 8 luni) http://community.webshots.com/user/lauratenea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

LauraT si dragi fete slabanoage, si eu m-as simti bine sa stiu ca am dat 3 kg in 10 zile. Eu am miine 10 zile. Am sa va tin si eu la curent cu progresele (sper sa mai progresez si eu, ce naiba...). Uite sint chiar curioasa ce o sa-mi arate "inamicul nr 1" miine. Mama este si mai demoralizata decit mine, ea care ma ambitiona la inceput. Acum eu sint cea care o conving sa nu se lase asa repede. Azi am mincat asa: ora 9 lapte degresat cu musli ora 14.15 pui la grill cu salata din aceea de brocoli (f putin ca nu ma omor dupa ea, mamei i-a placut f mult) deseara probabil voi minca niste ton in suc propriu, din conserva cu vre-o rosie, ceva. Nu ma voi atinge de ciocolata azi si cred ca nici fructe nu mai am cind sa maninc...Poate un fruct pe la 6... Poate ca maninc prea mult, desi nu as crede. Va imbratisez...Mama! va simt coastele de slabe ce sinteti! GabiG si Francesca 1an8 luni Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are! http://www.geocities.com/adrianb74
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-e rusine sa va zic ce-am facut azi.. m-am trezit la ora 6 dimineata,nu mi-era foame deloc,mi-am fumat tigara la cafea si am plecat cu treburi in oras.Pe la ora 1 jumate simteam ca imi vine rau de foame asa ca mi-am luat un croissant [bang] Foarte interesant e ca nu mi-a placut,de cand am renuntat la zahar am oroare de dulciuri si adooor cafeaua cu zaharina! Apropo de cafea - incercati cateva zile sa renuntati la ea,beti decofeinizata.Eu de cand tin Montignac ma simt foarte bine si nu ma mai trezesc "mahmura"..deci nici cafea tare nu imi mai trebuie ca sa stiu cum ma cheama dimineata. Asadar de luni am avut doua abateri "maricele",insa am recuperat,zic eu,cu vreo 3 ore de aerobic.Acum am 61 si jumate,cred ca din cauza ca n-am mai fost stiti voi unde de vreo trei zile,desi mananc fructe multe. Ce parere aveti de biscuitii Ripsz Ropsz-aia de grau?Eu mancam intr-o vreme si imi tineau de foame. [flo] [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Androix am gasit la plafar faina integrala si am cumparat si m-am bucurat atat de tare [bis], dar acum stau si ma uit lung ca nici nu stiu ce sa fac de mancare sau dulce cu ea [bang] Meniul de azi: dimineata: salam, cascaval; pranz peste la cuptor si salata de varza, seara: varza calita sau peste sau salata de varza - depinde de cat de multa vointa voi avea.[:D] [pup] Andreea http://community.webshots.com/user/androix
Andreea, pai eu cred ca in afara de piine nu potzi sa faci nimic altceva; shi pe asta o s-o maninci, oricum, doar dimineatza. Prajitura nu cred ca e cazul, se incalca regula Monti : nu se amesteca glucide (faina integrala) cu lipide (ou). Nici macar un sufleu, ceva, ca shi ala are ou. Nu potzi s-o amesteci decit cu legume, dar ce potzi face asha? Am vazut ce-ai mai scris la "Cum slabim", intzeleg ca nu ai mai dat nimic jos? parca sapt. trecuta aveai tot 76, nu? Eu am inpresia ca tu manici prostii la serviciu. Prinzul tau e asuigurat de vreo firma de catering sau itzi aduci tu de-acasa mincarea? Ca vad ca maninci tot felul de kestii - medalion, escalop etc. Vezi ca poate sosul contzine faina. Mult succes! [pup] [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Addicted
Teo poti sa ma certi,n-am rezistat ieri si am mancat o feliuta de tort..si a trebuit sa dau noroc cu un pahar de angelli cu cola light [alcool] [alcool] acu' stau si intreb pe toata lumea cand e nascuta,ca sa stiu sa imi fac planu' dinainte. Fetelor, am facut tort diplomat cu indulcitor. Va dau retzeta mai jos. Androix chiar ai gasit faina integrala?Hmm..pai ma gandesc ca o poti folosi la mancarurile la care se pune faina,oare are acelasi efect?Oi oi.sau prajiturele..hmm..niste clatite ar merge?ce zici?hai ca salivez pe aici gandindu-ma la posibilitati. HEI, HEI, HEI !!! Regulile Monti trebuie respectate in continuare. Faina, chiar shi integrala, este UN GLUCID. NU-l PUTETZI AMESTECA CU LIPIDE !!! Singurul avantaj este ca putetzi face in casa piine integrala sau paste/taitzei integrali.
[pup] [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Addicted
Mie mi-e rusine sa va zic ce-am facut azi.. m-am trezit la ora 6 dimineata,nu mi-era foame deloc,mi-am fumat tigara la cafea si am plecat cu treburi in oras.Pe la ora 1 jumate simteam ca imi vine rau de foame asa ca mi-am luat un croissant [bang] Foarte interesant e ca nu mi-a placut,de cand am renuntat la zahar am oroare de dulciuri si adooor cafeaua cu zaharina! Apropo de cafea - incercati cateva zile sa renuntati la ea,beti decofeinizata.Eu de cand tin Montignac ma simt foarte bine si nu ma mai trezesc "mahmura"..deci nici cafea tare nu imi mai trebuie ca sa stiu cum ma cheama dimineata. Asadar de luni am avut doua abateri "maricele",insa am recuperat,zic eu,cu vreo 3 ore de aerobic.Acum am 61 si jumate,cred ca din cauza ca n-am mai fost stiti voi unde de vreo trei zile,desi mananc fructe multe. Ce parere aveti de biscuitii Ripsz Ropsz-aia de grau?Eu mancam intr-o vreme si imi tineau de foame. [flo] [flo]
Addi, de ce faci prostii ? sa shtii ca shi eu am fost fumatoare (MARE! 1 1/2 pak. / zi) 15 ani shi nu mincam niciodata dimineatza, uneori chiar pina la 17,00 cind veneam de la serviciu, asha ca te-ntzeleg perfect din punctul asta de vedere. Dar, acum doi ani cind am tzinut prima oara Monti (eram inca fumatoare tot MARE) m-am fortzat sa maninc dimineatza, chiar daca asta insemna numai 1 mar sau 1 felie de griu integral (din aia de care zici tu - Ripsz, dar numai dimineatza) sau 1 iaurt degresat. Ideea acestui regim nu este de a minca hipocaloric/cit mai putzin, ci de avea un regim viatza aproximativ normal, asta insemnind 3 MESE PE ZI. Monti recomanda, pe cit putem, SA NU SARIM PESTE NICI O MASA. Daca tzi se mai intimpla sa-tzi fie foame asha, decit croissant [bang] mai bine ia-tzi o cutie de brinza topita/ o pungutza de Mozzarela (exista baghete sau bucatzele)/ 1 mar. In timp te vei obisnui sa gushti, macar, ceva dimineatza. Eu am tzinut Monti de pe 5 ian. (il mai tzin inca, nu shtiu de ce, m-am obisnuit) shi am slabit 6 kg. (am 54 kg. la 1,62) shi am mincat cantitativ MULT, cit am vrut, chiar shi ciocolata am mincat (din aia 70%; in we, cite 1 intreaga, uneori shi in timpul saptaminii, dar mai putzina - citeva patratzele), dar am respectat regulile intocmai, nu am facut nici o abatere. Invatza-te sa-tzi intre in singe regulile, nu te fortza sa le aplici mecanic, ca shansele sa gresheshti sunt mai mari! Mult succes! [pup] [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O sa pun retzeta de tort diplomat aici, ca trece mai multa lume. Din start va spun ca, dupa cum bine shtitzi,diplomatul contzine fructe (care ar trebui mincate separat), dar parerea mea este ca, totushi, daca chiar vretzi sa mincatzi ceva dulce/ prajitura, tortul asta poate fi considerta o abatere f. mica shi care poate fi tolerata. Din punctul de vedere al contzinutului cred ca putem incadra tortul acesta la Lipidice. Bun, acum retzeta shi mai fac comentarii pe parcurs (am mincat prima oara facut de cineva pt. un diabetic - f. reushit; shi a 2 a- facut de mine, mai putzin reushit - asha ca o sa va mai impartashesc din experientza mea). TORT DIPLOMAT Ingrediente: 2 kg. portocale, 7 oua, 1 kg. frisca/ smintina, indulcitor (lichid, praf, termorezistent sau nu), 1 lamiie, ananas (din conserva)/ kiwi, 4 pliculetze gelatina (nu shtiu cit are un pliculetz, cred ca 8 gr.), intaritor de frishca facultativ Mod de preparare: Se amesteca ouale intregi cu indulcitorul (numai daca e rezistent la temperatura) lichid sau praf. Daca indulcitorul nu e rezistent - se adauga la sfirshit, dar numai praf (daca e lichid adaugindu-l la sfirshit subtziaza compozitzia). Separat se pune gelatina la inmuiat in apa caldutza (250 ml.). Se stoarce lamiia shi ceva din portocale, in total avem nevoie de 250 ml. suc fructe.Dupa ce gelatina s-a desfacut bine se adauga peste oua, impreuna cu sucul de fructe. Se pun pe foc. Din momentul in care au aparut primele clocote - se mai tzine cam 2 minute, pina se ingroasha ca o smintina. (fetele care au mai facut diplomat poate shtiu mai bine; la mine a fost prima oara - asha ca s-ar putea sa va bat la cap cu amanunte pe care voi le shtitzi deja mai bine; daca avetzi comentarii de facut - plizzz feel free, caci prima mea productzie nu a fost chiar asha de reushita!). Se adauga indulcitor (daca nu atzi facut-o deja), dupa gust. Se lasa la racit.Mi s-a recomandat atentzie la indulcitor, caci daca se adauga peste un anumit punct poate da un gust amar(?!) Intre timp - se captusheshte o forma de tort/cratitza cu celofan shi se tapeteaza cu felii de portocala pe fund shi peretzii laterali (taiatzi feliile subtziri, cam 0,5, maxim 1 cm.; eu am pus pe peretzii laterali felii de kiwi). Se bate frisca (atentzie mare - eu nu am gasit frishca fara zahar, nici naturala, nici vegetala; o varianta este sa luatzi frishca de la cofetarie - exista in Buc. una care are frishca naturala - shi sa-i rugatzi pe cofetari sa nu va puna zahar; sau mai comod - putetzi folosi smintina mai grasa - eu am cumparat Danone 20% grasimi. Eu una am adaugat la smintina intaritor de frishca (dupa am vazut ca el este, de fapt, un amestec de amidon cu zahar [bang]; un pliculetz are 8 gr. shi se pune la 250 ml. frishca; putetzi incerca shi fara intaritor, nu cred ca e absolut necesar. In orice caz, frishca trebuie batuta bine, pina se intareshte, impreuna cu indulcitor (dupa gust); sa nu fie, totushi, prea dulce, nu uitatzi ca am mai indulcit shi restul compozitziei. Se adauga compozitzia gelatinoasa peste frishca, cite putzin (nu toata odata), se amesteca bine; se mai adauga restul de fructe (ananas - dar scurs bine, ca la cutie are zahar; portocale, kiwi) taiate bucatzele; sa nu fie totushi prea multe, ca mai lasa suc shi inmoaie torul (eu asha am facut, am zis ca daca pun mai multe fructe iese tortul mai bun shi nu prea a fost inspirata decizia mea - ca s-a cam lasat gelatina). Se toarna totul in forma shi se da la frigider (mai sus, linga congelator, dar nu in congelator!) pina a doua zi.Se rastoarna shi se scoate folia de celofan. Apropo de cantitatzi - eu am facut retzetarul pe jumatate shi mi-a ieshit un tort destul de mare - diametru 30 cm., inaltzime 8 cm. Eu v-ash recomanda, mai ales penrtru cine n-a mai facut Diplomat, dar chiar shi pt. fetele mai experimentate dar care n-au mai lucrat cu indulcitor, sa facetzi prima oara retzetarul pe 1/2, chiar shi pe sfert, ca sa vedetzi cum iese, cum va impacatzi cu indulcitorul etc. Shi apoi, cu cit e mai mare tortul, cu atit vom fi tentate sa nu ne lasam pina nu-l terminam ! E adevarat ca nu contzine zahar shi e de regim, dar totushi nu e cazul sa abuzam, nu?! [:D] [grasa] Sper ca nu v-am innebunit de nervii capului [:D] !!! Va rog, daca avetzi comentarii de facut/ recomandari sa imbunatatzim retzeta - exprimatzi-va !!! Mult succes, fetelor [zana], in continuare ! [pup] [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragelor, am citit mesajele postata de voi aici... si ne-ati convins!!! De la 1 Martie incepem (eu si sotul) sa tinem acest regim. Eu am acum 82 kg (ma rog, dupa 2 sarcini cu bebei frumosi foc si sanatosi), iar sotul are vreo 95 kg. Dar am vazut ca sunt tot felul de faze in acest regim, de aceea va rog mult de tot, fetelor din Bucuresti, spuneti-ne si noua unde gasim cartea asta cu regimul Montignac??? Va multumim mult de tot, spor la slabit :) Pupici, pa pa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai GabiG, ce zici de noi ca suntem slabanoage (vai ce-mi place apelativul asta!), ca te-am vazut in poze si esti fotomodel! Inalta si frumoasa! Si nu s-ar zice ca nu esti slaba! Cate kg ai? Androix si Teo1970, de unde luati voi biscuiti Ripsz? Cum arata? Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 10 luni) si Ramona (1 an si 9 luni) http://community.webshots.com/user/lauratenea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...