Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Castig online?


Recommended Posts

Buna! Printre zecile de spam-uri primite, am gasit unul care mi se pare interesant si vroiam sa va intreb daca ati auzit de asa ceva sau daca sunteti utilizator/utilizatoare. E vorba de paidsurveysonline.com... Credeti in asa ceva? Sau considerati ca acei 35$ (taxa de inscriere) ar fi pierduti? Astept raspunsurile voastre![flo] "Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Vrajeli![xx(] Am fost scrisa pe o gramada de site-uri de genul asta: nitrocliks(care apoi a devenit noks), simpleclicks, paydmail si muuuulte altele. Nu am primit nici un ban nici in ziua de astazi si stateam impreuna cu fratele meu nopti intregi sa rezolvam taskurile lor. [alcool] Nu fa prostia sa platesti vreo taxa , caci poti sa iti iei adio de la bani! Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bucluc, sunt modalitati mult mai placute si serioase de a castiga bani online. Internetul este un imstrument ideal pentru vanzarea informatiei. De fapt asta este si menirea de baza a internetului- sa furnizeze informatii. Numai in seara asta am vazut pe acest forum trei idei care s-ar vinde online. Pe langa faptul ca marja de profit este foarte aproape de 100% vanzarea de informatii pe internet este una dintre cele mai elegante afaceri, putand fi complet automatizata. Cu alte cuvinte, muncesti o singura data (e ceva de munca:) ) si apoi vei fi platit pentru asta iar si iar..... Toate bune, Silviu R.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De exemplu, parcurgand un forum de discutii, la un moment dat observi un subiect care prezinta un interes deosebit pentru comunitatea respectiva. Acesta este un semn ca in domeniul respectiv exista o cerere de informatii. Pasul urmator este sa intri pe un motor de cautare si sa cauti cuvantul care descrie cel mai bine tema discutata. Vezi cine si ce site-uri si mai ales ce informatii furnizeaza. Poti veni cu o idee noua sau sa completezi una existenta dar adaugandu-i amprenta personala. Produsul va fi o carte in format electronic sau un referat tot in forma electronica prin care satisfaci cererea din domeniul de mai sus. Vestea buna este ca nu trebuie neaparat sa te pricepi sau sa fii un expert in a scrie cartea . Sunt mii de specialisti care contra unei sume modice o pot face pentru tine. Dupa aceea urmeaza promovarea cartii pe internet. Silviu R.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...