Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce facem pentru sotii nostri?


Recommended Posts

Voi ce faceti pentru sotii vostri? Vreau sa spun, cum aveti grija de sanatatea lor? Ca al meu, daca nu-l bat eu la cap, nu face nimic. M-am gandit ca daca tot vorbim atat despre nevoile noastre, sa ne gandim putin si la partenerii nostri de viata. Stiti ce vitamine sunt recomandate pentru barbati? Sotul meu e programator si lucreaza 10 ore continuu stand pe scaun. De asemenea, e foarte sensibil la raceli si m-am saturat de antibiotice. Am vrut sa-l trimit la un medic homeopat si a ratat intalnirea, asa ca nu mai calca pe-acolo. Ce as putea sa fac eu pentru el ca sa-i fie bine? Ma refer in primul rand la sanatate, nu la aspectul sentimental. Deci?....Astept cu interes raspuns de la voi. Teresa "Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Sincer eu nu fac nimic! Asa cum a spus si cineva mai sus: e matur, stie cum sa se ingrijeasca si nici nu ii face placere sa il dadacesc("Ia pastila", "bea ceaiul", unde iti sunt vitaminile?"[bang]). Cred ca la o faza ca asta mi-ar spune ca el si-a luat nevasta nu infirmiera.[alcool] La urma urmei asta depinde si de fiecare barbat in parte. Unii prefera stilul de sotzie-mamica, altii pe cea de sotie-infirmiera, altii pe cea de sotie-boss, altii pe cea de sotie papusha etc. Gusturi si ....preferintze![:)] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Teresa, sotii nostri sunt cumva frati? Al meu e la fel...sta ore in sir in fata monitorului...ca doar e administrator de retea, sta prost cu vederea, dar pana acum o luna nu a purtat ochelari...si intr-o am mers l-am programat la control, aveam si banii pentru ochelari, am mers dupa el la servici l-am cerut eu de la sefa lui si l-am pus aproape pe sus la control, cu certuri si scandal si surpriza e atat de nasol ca dragutul de el s-a speriat tare si vreau sa spun ca de o luna purtam ochelari de vedere... De precizat...acum un an tot asa l-am dus la un medic dermatolog...sufera de erizipel...si binenteles ca nu l-am mai dus acasa ci direct la spital... De raceli nu mai spun ...de 2 sapt bag in el antibiotice si nimic...plus de asta acum refuza categoric sa mai i-a ceva... Ce sa fac cu el...am ajuns la concluzia ca ii este teama de doctori, alta explicatie nu am... Al tot imi multumeste dupa ce fac cate o chestie de asta...zice ca sunt o femeie puternica si ca de asta ma iubeste asa de mult...nu cred ca sunt puternica ci cred ca sunt sau de fapt cred ca noi femeile in general suntem mult mai realiste si de ce nu si mai luptatoare ca si barbatii.. Asa e barbatul pe care il iubesc eu...un copil!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Julie
quote:
Originally posted by amuleta
Al meu are citeva kg in plus. Tot ce fac este sa strig la el din cind-in-cind sa lase frigiderul in pace.[:D]
Cam acelasi lucru [:D]. Da' berbatii ce fac pentru noi?[neand] J.
He, he...eu, la al meu, strig sa mearga sa manance ! [:D] Altceva...sa-si acopere mijlocul cand doarme, sa se spele pe dinti. Cand este racit(foarte rar!), nu vrea nimic, nici o pastila, nici un ceai. [bang] Nina & [copil] Nina-Cristina (2 ani in ianuarie) http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sunteti chiar simpatice. Si eu la al meu ii spun sa se spele pe dinti, desi o face si fara bataia mea de cap, dar ca sa fiu mai sigura. Singura lui grija (fireasca) este sa doarma suficient noaptea ca sa reziste la serviciu peste zi, ca are doua locuri de munca, pe langa slujba de programator este si preparator la facultate si chiar daca nu are multe ore, e supra-aglomerat. Eu vreau sa-i cumpar niste vitamine ca sa nu mai raceasca asa de des, dar nu prea stiu de care. Il bat la cap mereu sa cumpere fructe (el face cumparaturile) si am grija sa ia cu el zilnic o portocala cel putin, ca nu prea mananca legume, iar fructele destul de selectiv. Altceva...il mai ung seara cu o crema pe fata cand este prea uscata sau prea iritata, asta la rugamintea lui. Poate mai imi dati ceva idei. Stiu ca sotii nostri nu sunt copiii nostri, dar cand il vad cat de mult munceste, pentru mine si bb Matei in primul rand, ma mustra constiinta ca nu am mai multa grija de el, desi, cum a zis cineva, e om mare. Si-apoi, el e barbatul pe care-l iubesc, si-i doresc ce e mai bine, inclusiv sa avem viata lunga impreuna si sa ne crestem copiii. Asta vreti si voi, nu? Teresa "Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...