Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum se face masajul anticelulitic - acasa?!?


Recommended Posts

Fetelor cucuietelor, care dintre voi stiti cum se face acest masaj anticelulitic?!? Am urmarit o emisiune (germana) in care erau luate mai multe creme anticelulitice de la firme cu nume sonor, si testate cat de eficiente sunt in indepartarea celulitei. Bineinteles ca concluzia a fost ca nu crema este esentiala ci MASAJUL care il faci. Asa ca eu m-am hotarat sa nu mai arunc banii pe creme anticelulitice bune (asa cum se vor ele a fii!). Ci cu o crema mai comuna sa imi "frec" zonele cu probleme. Insa nu cred ca stiu cum se face acest masaj corect. Ptr ca nu am fost la masaj la salon, am facut din auzite. Mai concret, directia in care fac masaj este de jos in sus, dinspre genunchi spre sezut. Voi cum stiti ca se face acest masaj?!? Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:
Initial creeata de Clopotzel Mai concret, directia in care fac masaj este de jos in sus, dinspre genunchi spre sezut. Voi cum stiti ca se face acest masaj?!?
asa stiu si eu. cu miscari circulare si de profunzime, incepi de la calcaie si termini cu gatul. totusi, nu folosi orice crema, incearca sarea de mare sau sare grunjoasa de bucatarie, are efect garantat. stiu ca ai mai auzit lozinca asta cu efectul, dar mai incearca pentru ultima oara ceva recomandat din experienta, nu vei regreta. in cateva luni vezi cu ochiul liber imbunatatirile. procedeaza la masaj cu sare dupa fiecare dus (adica zilnic) si foloseste o crema hidratanta cu vitamina A dupa aceea (sau Retinol). si manusa de baie e importanta, sa nu fie totusi prea aspra, pentru ca, la folosinta zilnica, se descuameaza pielea prea tare. daca nu ai incredere in creme, foloseste cu mare incredere ulei de masline, n-am cuvinte suficiente de lauda pentru produsul asta, face minuni! oricum, apa multa bauta zilnic, asta o stii, reducerea grasimilor...chiar daca se spune ca nu dieta este vinovata de celulita, eu tot cred ca da. si gimnastica obligatorie, chit ca se reduce doar la mersul pe jos. pentru lenese sau femei ultra-ocupate se recomanda macar gimnastica aceea redusa la "incordari" ale muschilor fesieri sau, ma rog. cateva zeci pe zi si tot ar avea efect. [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum se face masajul acasa, dar pot sa-ti spun ca masajul cu reflexoterapie e super. Se face cu ulei de masline de catre cineva care stie. Eu am facut chestia asta de 2 ori pe sapt.timp de 6 luni si-mi disparuse celulita. Pacat ca s-a pus la loc de la sarcina. Reflexoterapia iti si dezintoxifica organismul. Am uitat sa-ti spun, daca esti gravida nu ai voie reflexoterapie si nici daca alaptezi nu e OK (toxinele sunt eliminate prin secretii si laptele e tot secretie...). Anca si bebelina Alexandra
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Fetelor, multumesc ptr raspuns! Am fost plecata o bucata de timp si de aceea raspund cu intarziere. Conchita, chiar aseara am facut baie si am frecat pielea cu sare grunjoasa peste care am turnat o lgta de ulei de masline, si apoi am clatit pielea cu apa calda si m-am sters. E super faina pielea, insa oare daca as freca in fiecare zi cu sare grunjoasa ...ce se intampla cu biata piele?!? Anca tanasica, stiu ca reflexoterapia este buna. Chiar o bucata de timp o practicam, adica imi faceam singura masaj in talpa la punctele reflexogene. Dar din lipsa de timp am renuntat.[bang] Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si mie mi se pare cam agresiv sare in fiecare zi ... eu ti-as recomanda sa folosesti sarea din cind in cind , insa masajul cu minutele tale ... sa nu-l sari. Apoi un pic de jet de apa rece pe picioare de jos in sus . apa , sport , atentie la mincare ,stii tu. verifica si formula as la www.formula-as.ro , cred ca , chiar in numarul anterior (il gasesti in arhiva) celui curent se vorbea de asa ceva. Perseverenta !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...