Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intalnire de 8 Martie si la Detroit


Recommended Posts

...si zonele adiacente. fetelor, ce ne-am zis noi? daca tot e sezon de plenare DC, de ce n-am imbina si noi placutul cu ...placutul si sa ne vedem cu ocazia Zilei Fomeii.La un mic inventar ad-hoc, din zona este Oana_B ( care s-a oferit sa si gazduiasca sindrofia, Uraaa!), Ferigutza ( draga de Delia, care stie povesti de nu te mai saturi, uiti de toti si de toate), SimonaM si Amal pe care nu am avut inca placerea sa le cunosc personal, ghizap (iuliana cea roshkata care si ea vorbeste de numa-numa...)...si , cu modestie, eu, Andrushka. Sunt convinsa ca sunt mai multe fete si m-as bucura imens daca fetele din Toronto si-ar face timp sa treaca o fuga pe la noi (nu e chiar departe), ba chiar Neviorku'este invitat si New Hampshiru' (se simte cineva?). Ce mai incolo si-ncoace, luati harta si rigla si vedeti cat va ia sa ajungeti pana aici. De-abia astept sa ne vedem, sa ascultam muzica romaneasca si sa ne distram! Io am aruncat piatra, acu' sa vedem valurile.... Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mei,Andruskule,io ma simt da' degeaba!Nu ca nu mi-ar arde de plimbari,da'-s cu cupilu' pi tzeava,pacatili mele si 13 ore-n masina nu-mi suna bine.Sa nu mai zic ca cica-s consemnata de dr.la domiciliu.Cu-alte cuvinte nu-mi ramane decat sa ma uit cu jind si sa salivez,promitzandu-mi c-o veni ea si vremea mea![bang] Intalneala placuta la nasha-n batatura [flo] si sper macar pe 2005 sa semnam si noi condicutza!....Pozeee-pozee![:D] [gravi]Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Veve draga, ufffff, mai stii, poate tragem noi o fugutza la tine, sa ne prezentam personal si sa-ti cunoastem minunile. Lasa, iubita, ca asteptarea si chinul sunt pentru o cauza mai mult decat nobila.Iar dantzuiala o sa tot fie dupa aia. Vorba ta, in 2005, strangem iar randurile...[il][flo] Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am purecat lista membrilor DC (primele 100 de pagini, ce credeati ca am timp ptr toate cele 400 sii...) si am scris PM celor care cred eu ca sunt prin imprejurimi, in special celor care e posibil sa rateze invitatia de pe forum,intrand mai rar. Sunt multe fete care au scris la profil numai USA sau Canada, asa ca nu pot estima cat sunt de departe de noi. Haideti, va asteptam. Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

andruska, auzi la ea ...a puricat listele de fete si a trimis PM.pai eu nu am primit[box]...noroc ca ma docomentez...ca suntem la trei ore ...acum serios...sper sa putem aparea si noi sa ne cunoastem...dupa cum vedeti eu am program incarcat..intai la Detroit, apoi la Miami...sa vedem daca socotelile ies asa cum imi propun ... Laura
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...