Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Barbatii din zodia Leului...avem vreo sansa cu ei?


danat

Recommended Posts

As fi curioasa sa aflu de la voi, cele care aveti acasa un LEU, cum este el, ce calitati, defecte are, si cum ati "rezolvat" problemele avute? In trei cuvinte asta ar insemna: sa-i barfim [}:)]!!!!!!! Daca ar fi sa incep eu, pot spune ca al meu sotz este: tandru, vesel, bland, calm, sociabil, generos, foarte ambitios, muncitor (uneori pina la exasperare, mai ales cand lucreaza pt servici in we [bang])... si inca altele care poate nu-mi vin acum in minte, iar la defecte pot enumera: incapatinarea dusa aproape de extrem (o lasa mai moale cand il vede pe celalalt ca si-a iesit cu adevarat din pepeni [alcool]) si il convingi de contrariu numai daca ai cum sa-i dovedesti negru pe alb (mai rau ca justitia romaneasca [bang]), apoi usoara delasare, si ca se enerveaza la culme din motive care mie mi se par lipsite de importantza (de ex. ca s-a bagat unul cu masina in fatza lui si nu avea prioritate ala....), sinceritatea de copil (si nu reusesc sa-l invatz sa nu mai fie tot asa de sincer,si sa nu-si mai puna sufletul pe tava ca nu are cu cine in zilele noastre) si altele... Astept cu interes raspunsurile voastre [:D] danat http://community.webshots.com/user/danateu
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Danat, sincera sa fiu, nici eu nu puteam sa-l descriu mai bine pe sotzul meu, adica exact asa e si sotzul meu, iar la faza cu incapatzanarea si cu enervatul din prostii, e absolut incredibil cat de mult se aseamana acesti Lei ai nostri. Eu sunt in Pesti si in ciuda predictiilor astrale cum ca Leii si Pestii nu se inteleg, ei bine, nu e chiar asa, tatal meu era in Leu si ne-am adorat unul pe celalalt, fratele meu e in Leu si ne-am inteles bine de mici, iar acum sotzul meu este Leu si cu el am relatia pe care am visat-o, asta pentru ca la sotzul meu Leu domina partile bune si foarte bune...Eu am o rabdare de fier, asa ca in momentele delicate stiu cum sa rezolv lucrurile. pupici, Diana si BB 33 saptamani.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Danat, la noi in cuplu eu sunt Leoaica, si tre sa marturisesc sincer ca ma recunosc perfect in descrierea ta...Acu, ca sa ma autobarfesc, recunosc ca simt ca-mi fierb creierii cand - cum ai zis - ma depaseste careva cand eu am kef de condus cu viteza...cand ma contrazice si nu vaz negru pe alb ca n-am dreptate...asa cum ai zis...Am noroc ca am un sotz f. bland si tolerant, care dupa ce a facut analiza SWOT[:D] a decis ca numitele defecte sunt contrabalansate de multiplele calitati[:D] enumerate de tine de altfel, sa nu zica lumea ca ma laud, si pana acu pare multumit... In concluzie, sfatul meu e sa ai putina rabdare cu el cand vezi ca da in fierl, lasa-l sa se linisteasca, nu-l pisa, si dupa aceea se va revansa el intr-un mod care nu are cum sa nu-ti placa, ca la asta se pricepe, nu????? pariu.... V, veni, vidi, Victorie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mamaaaaaaaaaaa, nemaipomenit subiect! Si eu am un sotz leu, iar eu sunt scorpion [:D][zz].......va dati seama cum e. cateodata imi vine sa-l strang de gat, dar ........il iubesc muuuuuuuuuult de tot si imi dau seama ca e cel mai tare tip pe care l-am cunoscut pana acum. Lasand la o parte faptul ca e super-paranoic, in rest.........trecem cu vederea celelalte aspecte [:D]Noroc ca sunt eu aia rabdatoare si concilianta, ca altfel ar iesi cu scantei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

draga Dana....e intr-adevar f important ce zodie esti si TU...pentru a vedea compatibilitatea si....cum sa ii "strunim". (mi-a placut la nebunie termenul...). la noi in familie eu sunt focul (berbec) si printul meu e scorpion....ma mai intzeapa el din cind in cind....dar stiu cum sa nu ma invenineze prea tare. eu astept acum un leutz (sau leoaica....?) si...apoi vom vedea daca intr-adevar si cu el/ea ma voi intelege la fel de bine ca si cu ceilalti reprezentanti ai zodiei. sincera sa fiu leii imi plac ff mult in primul rind din cauza caracterului "solar" si al mindriei.....si imi place ca nu-s asa capatzinosi ca mine (or fi unii "mai" capatzinosi ca berbecii?? - dar asta cred ca e deja alt subiect!!!).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sotul meu este in zodia Leului iar eu in Fecioara si ne este bine .Suntem impreuna din liceu iar in aprilie se implinesc 17 ani .Jumatate din varsta noastra !Este un tip grozav !Este bun ,dragastos, muncitor ( la faza asta ma cam enerveaza pentru ca aprofundeaza prea mult ceea ce face si umbla prea mult la detalii iar eu nu sunt asa ), ma juta mult in casa .Este vesel , pontos, generos - chiar anormal de generos . Este un tata foarte bun .Defect :este impulsiv atunci cand conduce . Camelia IOANA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...