Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un sfat, va rog! (vecini galagiosi)


Recommended Posts

Vecinii mei de apartament sunt 2 cupluri, cam la 20 de ani, care asculta muzica(manele la greu) cu sonorul la maxim. asta se intimpla mai toata ziua. de multe ori am fost la ei si i-am rugat sa dea sonorul mai incet deoarece imi duduie peretii (este o rezonanta!!!). Aseara mi-am iesit din pepeni (fata mea invata deoarece are lucrare la istorie astazi) si m-am dus iar la ei sa-i rog sa micsoreze numarul decibelilor si s-au imburicat la mine, au fost chiar obraznici!!! dati-mi un sfat!!!! ce sa fac??? sa ma duc la politie sa ii reclam???? nu mi-i pun in cap asa???? va multumesc!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Dificila situatie. Am trait-o pe pielea mea si nu e deloc placut. Tot ce poti sa faci este sa chemi politia pentru tulburarea linistii publice si probabil vor primi amenda contraventionala (pe fostii mei vecini asta nu i-a linistit) sau sa sesizezi asociatia, care ar putea trata cu ei altfel decat tine. Presedintele nostru de bloc i-a amenintat pur si simplu (era direct implicat, pentru ca il agasau si pe el la culme decibelii)ca li se vor intampla diverse "accidente" - va sari siguranta aferenta apartamentului lor si nu va fi remediata defectiunea in prea mult timp, li se vor face diverse inspectii pe motiv de suspiciune de scurgere de gaze, etc. ei bine, asta i-a cam linistit iar in scurt timp au si plecat intr-un bloc "care sa nu fie plin de mosi." Zicem mersi ca am scapat. Daniela si [copil] Denisa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am chemat politia intr-o noapte, le-a dat doar un avertisment, dar dupa ce au plecat politistii au dat iar muzica tare!!!! cineva ma sfatuia sa ma duc la circa de poilie si sa sa vorbesc cu sectoristul..... am sa incerc si cu administratorul, dar siel are baiat de 20 de ani care asculta cam tare muzica!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Solutia cea mai buna este urmatoarea: Reclamatie telefonica in fiecare seara la circa de politie de unde apartineti sau chiar la 955. Prima oara vor primii un avertisment, a 2-a oara o amenda minina, a 3-a oara.. pentru recidiva, amenda va fi mai mare.. dupa care se poate ajunge si la proces. Daca nu achita amenzile.. la fel, poate ajunge la proces. Este singura solutie posibila legal, reclamatie, cu numar de inregistrare solicitat la politie. Poate ar fi bine de mutat la juridice. Cu respect, Florin
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc frumos!!! imi e frica doar sa nu imi faca altfel de probleme, mai ales ca pustoaica mea are doar 10 ani...... sa va zic o faza tare, dupa parerea mea! intr-o discutie, spunind ca fata mea invata, mai tirziu sa mearga si la facultate, au spus ca numai cui nu-i place sa munceasca face facultate!!! ce parere aveti???? de aia am facut noi cite 5 ani [bang] de facultate, ca sa ne fofilam de munca [hippi]!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Iti recomand sa pui la max la prinz Simfonia a 9-a de Beethoven (in special partea molto vivace [:D]), mai pe la amiaza bagi niste Alice Cooper, in buza noptii Prodigy...iar dimineata la prima ora: Marilyn Manson ( pe care-ti recomand sa-l vezi aici: http://www.boondocksnet.com/cb/posters/music/Marilyn_Manson.html ) auuuuuuuuu viata meaaaaaaaaaaa ce n-o sa le mai trebä nimik la vecinii tai dupa asa un program :-))) succese marete! "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...