Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

PAYPAL --Urgent!


Recommended Posts

Cine imi spune si mie ce inseamna Expanded Use Number????? Vreau sa trimit niste bani prin Pay Pal si vad ca nu pot caci mi se cere intotdeauna acest numar.[bang] Am citit de vreo 5 ori pagina astora de la Paypal si tot nu ma dumiresc. Va rog tare ajutati-ma. [flo] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Multzumesc Oana. [flo] Totusi cum pot face ca sa am acces online la factura contului (nu e al meu ci al lui barbate-meu[:p])? Inca o intrebare si ma duc[:)]: factura asta e trimisa lunar, prin posta acasa? Sincera sa fiu eu pana acum in 4 ani de zile eu nu am vazut decat vre-o doua "scrisorele" de-astea acasa.[:I] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va rog mult de tot explicatzi-mi si mie ce inseamna Money order si Cashiers check. Eu sunt tuta rau[bang] In viatza mea nu m-am descurcat cu treburile de pe la banca. Prefer sa am bani cash la mine in loc de credit card sau mai stiu eu ce. Pt mine sunt adevarate migrene!!!!!![q][q] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chestia e ca expanded use number are legatura cu cei care au conturi paypal da' nu-s in america si habar n-am ce te intreaba ei. Cre ca este procedura de verification, la cei care sunt in US iti trimit doar un email cu un link pe care tre sa clicai ca la inscrierea la orice site. In afara US, habar n-am. Contul il ai dar nu esti verificat de paypal si la orice tranzactie va aparea celui cu care faci tranzactia ca esti neverificata si acela poa sa creada ca nu esti safe. Cred ca asta e ideea. Oana_B
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Raluca, ar trebui sa il intrebi pe sotul tau cum sa ii accesezi contul online, in mod normal titularul contului se inscrie pentru serviciile de banking online, isi stabileste un ID si o parola, si apoi de fiecare data intra pe pagina de web a bancii, care are un link pentru conturile personale, si cu ID-ul si parola respective isi acceseaza contul. In mod normal ar trebui sa primiti facturile acasa in fiecare luna, da' acuma depinde, presupun ca titular al contului poti sa alegi optiunea de a nu ti se trimite facturile acasa, daca de exemplu preferi sa-ti accesezi contul online. Cred ca depinde si de banca. Money order este un instrument financiar sub forma unei hartii pe care o cumperi la banca sau la o alta institutie (de exemplu la posta), platesti suma X si ei iti dau hartia respectiva, pe numele Y pe care il spui tu, apoi tu trimiti hartia persoanei Y, care in baza ei incaseaza suma X. Functioneaza ca un fel de cec, doar ca nu e nevoie sa ai cont in banca, platesti cash (adica e un schimb: tu le dai banii, ei iti dau hartia care valoreaza suma respectiva). Cashier's check cred ca e ceva similar, doar ca ala e cec cec, eliberat numai de banca, acoperit de banca din momentul in care l-ai cumparat, dar am impresia ca pentru asta trebuie sa ai totusi cont la banca respectiva (desi nu sunt sigura). Lai
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...