Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salvati de la constipatie in timpul sarcinii


Recommended Posts

Daca stie cineva retete pt a scapa de constipatie, ajutor! am incercat cu prune uscate, cereale, multe lichide...nu merge si gata! eu am intrat in luna a4a, constipatia e un simptom pt toata durata sarcinii? sau doar la inceput? sunt disperata![bang] nu vreau sa iau medicamente![bang] Catinca
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns
In nici un caz nu tzine toata sarcina si depinde f mult de la persoana la persoana. Eu nu am avut nici o problema la prima sarcina si nici acum nu am probleme cu constipatia.Sucul de prune ajuta mai mult decit prunele uscate. Caisele uscate iarasi sint foarte indicate. Sau putina cafea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut probleme cu constipatia in primele luni de sarcina si acum nu mai am. Mananc multe salate (mai ales salata verde,mi se pare ca ajuta cel mai bine) si le mananc inainte de masa. Mananc fructele inainte de masa, apoi salata si apoi restul de mancare. Ajuta si celelalte lucruri pe care le-ai enumerat tu, dar numai daca respect ordinea asta. Am citit intamplator despre asta si m-a ajutat teribil si inainte de a ramane gravida, ca aveam probleme. Numai ca in primele luni de sarcina mi-a fost greta rau si nu prea am mancat fructe si salate. Cand am trecut iar la salate si fructe, s-a cunoscut rezultatul. Bafta multa si sarcina usoara Cu drag, Irina, burtica cu baietel 25+ saptamani (DPN 9 iunie)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am probleme cu aceasta pacatoasa constipatie . Si la prima sarcina a fost un calvar cu toata prunele uscate (bleah)si pastilute date de doctor... Acum am alta solutie care functioneaza. Dimineata pe stomacul gol (daca poti) sau seara inainte de culcare un pahar mare cu sucul de la doua lamaii potrivite (sau una mai mare) si cateva lingurite de miere de albine (cat de dulce o vrei tu) bauta cu inghitituri mici ... la mine functioneaza de fiecare data... bafta!- mamica fericita a unui baietel!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Catinca eu stiu ca un pahar de moare de varza murata inainte de masa,face minuni in cazuri rebele de constipatie.Dar este recomandat pers. care nu sufera de colita, ulcer, sau alte tulburari digestive. Ai mai putea incerca sa bei seara inainte de culcare un pahar cu apa calduta(f.important) in care adaugi 2 lg-ite de otet de mere,si 1 lg-ita miere de frasin(daca ai de unde sa cumperi)!!!face purgatie,si dim. ar trebui sa [consti].la fel si perele, au efect purgativ.Dar depinde de multe ori de organismul fiecareia. pupici multi si mici... Corban Nicoleta
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

1.Mananca iaurt; intre mese, dupa mese sau cum vrei tu. (Imagineaza-ti ca e inghetata si in timp ce te uiti la TV poti sa termini borcanul:) Eu am observat ca daca mananc jumatate de kg de iaurt, sigur ajung la toaleta. Chiar am citit ca dintre toate produsele lactate iaurtul te scapa de constipatie. 2. Mananca salata de varza. Contine celuloza si te trimite la WC relativ repede. 3. Mananca multe capsuni. De la un kg in sus, daca poti. Contin si fier care, deseori, se recomanda ca supliment in sarcina. (Ar mai fi si alte fructe: portocale sau alte citrice, struguri etc. 4. Bea multe lichide: apa, sucuri naturale etc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...