Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lipoaspiratzie/ liposuctzie/lipoplastie


Recommended Posts

Cunoastetzi pe cineva care a facut o astfel de operatzie? Sau atzi facut careva dintre voi asa ceva? M-ar interesa mult de tot! Majoritatea medicilor sustzin ca abia dupa cateva consultatzii vor putea stabili si pretzul. Totusi as vrea sa aud o suma. Cat ar putea sa coste? E acceptabil, e fabulos? Ma intereseaza orice detaliu. Daca ai celulita , in urma unei astfel de operatzii scapi de ea? Unii medici mi-au spus ca da, altii ca nu. Voi ce stitzi? Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Uite io ma gandeam sa-mi fac o astfel de operatie :)))), desi am ramas pe ganduri cand am citit despre riscuri... Chestia e ca dupa ca am reusit sa slabesc (fo zece kile) am constatat ca nu mai am nevoie de asa ceva. S-au dus si suncile, si celulita :). Si am facut si o economie la buget[:D] Dar si io as vrea sa aflu despre operatie de la cineva care a facut-o.. J.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:D] Vad ca pe toata lumea intereseaza dar nimeni nu a facut o astfel de operatzie. Fetelor asteptatzi-ma pe mine sa o fac si apoi o sa va povestesc ,ca asa ce ma bate gandul....mama mama!! Eu vad ca am niste colacei pe burta si un pic mai mult pe solduri si fund. Nu are rost sa mai tzin diete ca am ajuns la 52 kg si nici prin sport vad ca nu s-au dus colaceii. Asa ca pt mine asta a ramas singura sansa. Am intzeles ca mai sunt unele centre de infrumusetzare care itzi ofera fel de fel de sedintze care in final te duc la un rezultat asemanator cu lipoaspiratzia, dar nu e garantat 100% . Eu prefer calea cea mai sigura!
Anca orice operatzie implica si un anumit risc. Dar daca urmezi intocmai indicatziile medicului si faci cam tot ce spune cu simt de raspundere, atunci nu cred ca vor fi probleme. Ce am gasit eu pe net privitor la riscuri: "Liposuctia este in mod normal sigura atit timp cit pacientii au fost atent selectati, exista toate facilitatile necesare pentru operatie, si chirurgul are experienta in domeniu. Totusi, procedura poate cauza traume severe, mai ales cind se aspira mai multe arii in acelasi timp operator. Alta complicatie rare dar poribila este acumularea de fluide ce trebuiesc drenate, si traumele pielii. Infectia sau pierderea excesiva de fluide poate duce la complicatii severe, puteti reduce aceste riscuri alegind un chirurg plastic cu experienta si urmind cu strictete sfaturile sale. Cicatricile postoperatorii sint mici si plasate strategic pentru a fi ascunse. Pot apare alte probleme cum ar fi: umflarea si echimoza ariei tratate schimbari de culoare a pielii ce pot ramine permanente daca va expuneti la soare. Asimetria deseori poate apere si necesita o a doua interventie." Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ai auzit tu cazuri de deces in urma unei operatzii de lipoaspiratzie???!!!!!????????[:0][:0] Pana acum am fost de doua ori consultata in Romania de doi medici recunoscutzi chiar internatzional. Unul dintre ei este doctorul Toma Murgea. Are clinica in Cluj. Daca ma hotarasc 1000000% sa fac operatzia asta, acolo o voi face. Si Romania are doctori foarte buni zic eu.[flo] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...