Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sa va spun ce-am patit, ca n-am avut ce face ...


Recommended Posts

Va rog de la inceput sa nu ma criticati .... ca tare tin la voi ! Vreau sa va spun ca acesta este un forum select, credeti-ma, si user-ii si moderatorii, fara nici o gluma. Deci, m-a mancat in ...., apropo de plecarea noastra in CA, sa studiez problema transportului celor 2 pisici ale noastre, care merg cu noi ... ca daca luam valize si haine ... le luam si pe ele, ca n-avem cui sa le dam. Si dau peste un forum .ro dedicat pisicilor. Bun. Pun io intrebarea, n-am aflat nimic. Dar, din nou m-a mancat in .... si citind un subiect in care un domn era criticat pt. felul in care-si hranea pisica (cu ficat), zic si eu ceva de genu' : "omu' se straduiste ca altfel nu intra pe forumul pisicilor, iar mie doctorul tot ficat mi-a recomandat". Bun. trec mesajele, imi spune acelasi domn ca va fi tatic peste 7 luni si ca se teme de toxo. Eu, ii recomandand forumul nostru unde mai sunt mamici cu pisici. Atunci am oservat si ca domnu' nu era agreat, ca nu era specialist in pisici. Ma rog .. spusesem ca am BB, ca obisnuiam acum mult timp sa-mi scot motanul in lesa in spatele blocului (noaptea), nu-l aveam decat pe el. Dupa ceva timp .... in aceesi zi, iata ce "gluma" posteaza una din "moderatoarele" acelui forum in continuarea mesajelor noastre despre ficati de pui si copii: "mama, ziceai ca scoti cotoiul in parc si ca esti si proprietareasa unui BB?! Zi-mi si mie secretul:cum ai timp de BB, plimbat cotoi, job, rezolvat plecare in Ca...si altele... Eu mi-am dorit de mult timp sa am multe bratze, ca Shiva, ca sa fac treaba mai eficient, dar timp de plimbat matzele in parc..tot nu as avea.... " Am vazut negru inaintea ochilor. Gresesc ? Si de aici ... un scandal intreg in care .... la final am descoperit ca problema moderatoarei era "ca ea se duce la expozitii de pisici si nu are timp de copii, da' a fi mai bine ca eu sa ma ocup de al meu, nu sa stau pe forum de pisici". De restul de mascari de genu' "chiar ai copil" sau mai rau, nici nu va zic ca mi-e rusine. Am stat pe acel forum 5-6 zile, nu mai stiu si nici nu ma mai uit acolo. Daca aveti timp de prostiile mele, ziceti-mi ceva ... ca tare ma simt aiurea. mama L care n-a avut ce face, da' e tare lecuita. PS: mare noroc am avut ca am dat peste voi si nu peste te miri ce ... PPS: acum am reciti si seamana a barfa .... scuze, da' tare a fost neplacut pt. mine.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Te cred Ochinegri, pentru ca si eu am fost pe un forum, nu-i zic numele, si acolo au mers bine o bucata discutiile, pana au aparut niste forumisti pusi doar pe facu misto de altii, si mai ales noii veniti, nu aveau nici o sansa! In fine daca iti sustineai o parere ajungeai pana la urma sa fii facut cu ou si cu otet, si daca nu erai tare in replici taioase, iti venea a plange in fata computerului! L-am lasat balta si nu am mai intrat pe acolo de cand am descopetir acest forum! Asa ca uita intamplarea, sunt oamnei si oameni care nu stiu decat sa rada de altii si ei sunt in fond vai de capul lor, intr-o discutie mai elevata. La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Noi ca sa ne aducem pisica din US in Germania am luat legatura cu Regionala Min. Agriculturii din Massachusetts, dep export de animale, acolo am cerut un formular de export de animale ([:D]) semnat, parafat , trimis de ei. Cu acel formular ne-am dus la veterinar care l-a completat. Apoi retrimis la ei sa ne mai puna o stampila. La aeroport am aratat actele astea si biletul pisicii:-))) In Romania te sfatuiesc sa suni la Asoc nationala a crescatorilor de pisici (sau la Min AGriculturii o fi vreun departament) pt un sfat competent. Sa nu te trezesti cu pisicile-n aeroport si voi in avion. "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mami L, nu te mai necaji, daca femeia aia atit poate, doar la expozitii sa mearga, las-o naibii.....da' faina moderatoare si-au ales acolo... eu una te-am felicitat in gindul meu cind am citit ca vrei sa luati pisica in canada; avem niste prieteni care si-au luat pisicile cu ei, aveau si trei copii; toti au zis ca sint nebuni dar le-a mers bine, pisicile negre le-au purtat noroc! (iar gazda lor a avut multa rabdare timp de doua luni cit au trait in comun, ca erau frati...iar fratele canadian avea si-un hamster pe care-l fugareau mitzele...); nu mai fi necajita, lumea e atit de mare... succes si rabdare cu veterinarii... iris
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...