Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gunoaiele de romani......


Recommended Posts

Avocatul irlandez al unor romani, despre clientii sai: "Gunoaiele de romani ar trebui trimisi de unde au venit" "Ar trebui construit un zid in jurul Romaniei", mai citeaza publicatia Sunday Business Post online Consiliul de Judecata al baroului irlandez investigheaza acuzatiile potrivit carora un avocat si-a numit clientii romani "gunoaie" si a destainuit informatii private despre cazurile lor, relateaza publicatia irlandeza Sunday Business Post online. Doi romani au pretins ca avocatul care le reprezinta sotiile a divulgat detalii private despre ele, intr-o convorbire telefonica. Ei sustin ca, in comunitatea romaneasca din Dublin, au circulat o inregistrare audio si o transcriere a afirmatiilor facute de avocat la adresa lor. Pe caseta, avocatul se refera la "gunoaiele de romani", care - in opinia lui - "ar trebui pusi intr-un vas si expediati din aceasta tara". El a mai afirmat ca "romanii ar trebui trimisi de unde au venit" si ca "ar trebui construit un zid in jurul Romaniei, unde sa locuiasca toti romanii, pentru ca nu sunt suficient de civilizati ca sa traiasca in lumea reala". Avocatul a continuat afirmand ca romanii merita la fel de multa incredere precum scorpionii si a facut referiri la alte cinci dosare privind dreptul familiei in care erau implicati romani si nigerieni, oferind detalii care inlesneau identificarea lor de catre membrii comunitatii din Dublin. Cauzele judecate in baza Codului familiei sunt analizate in particular si nimeni nu are dreptul sa ofere altor parti detalii despre procedura. Unul dintre cei doi romani - al carui nume nu poate fi dezvaluit din motive legale - a afirmat ca plangerea a fost trimisa Consiliului de Judecata. Un purtator de cuvant al Consiliului de Judecata a afirmat ca nu comenteaza cazul, pentru ca acesta este prezentat unui corp disciplinar, iar rezultatele unor astfel de anchete nu sunt facute publice. E prima oara cand aud ca niste romani dau in judecata pe cineva din alta tara pentru astfel de motive.E totusi un inceput.Am mai citit si in presa franceza cand ne faceau tigani si chiar un articol destul de recent in care Mutu (jucatorul de fotbal) era facut de catre antrenorul lui "tigan pozitiv"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mie nu mi-a placut niciodata zicala: "Capul plecat sabia nu-l taie". Atitudinea umila cu care am fost invatati nu prea ne ajuta. Bravo celui care a intentat procesul, a creat un precedent, data viitoare vor avea grija cind isi vor exprima opiniile referitor la romani. There is a difference between knowing the path and walking the path.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Jos palaria pentru acel roman care nu s-a lasat intimidat si a ripostat la injurii ! Oare cati ani se vor mai scurge pana cand omenirea se va vindeca de boala asta grea, numita RASISM? ] Pentru ca ce s-a intamplat intra la capitolul rasism, nu? pupici cezarutza do your best and be the best!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa il apar pe necioplitul asta dar cred ca ar trebui sa privin lucrurile si altfel: sunt foarte multi romani plecati in Europa (si nu numai) mai mult sau mai putin legal care prin comportamentul lor fac ca acest nimic sa aiba dreptate. Din pacate ... Desigur ca astuia trebuie sa i se dea peste bot, dar mai trebuie sa ne uitam si in ograda noastra pentru ca sunt anumiti romani care parca isi fac un scop din a demonstra ca natiunea noastra inca nu a coborat din copac. Si atunci umbresc eforturile tuturor acelor romani frumosi, destepti, cu simtul umorului care pleaca peste hotare si incearca sa faca o treaba cinstita. Parerea mea ... (nu dati ![ups]) Catalina, o viitoare mamica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hm... [poc] Indiferent ce mi-ati spune, cred despre romani ca sunt cei mai sufletisti si prietenosi oameni. Nu ma intereseaza ce spun altii despre noi, rahat se va manca mult la adresa noastra - Pofta buna inamici![neand] Ana [gravi] 17 saptamani "Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie". Ana Burtch
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bravo acelori romani care au intentat procesul acelui bandit de avocat! Niciodata un avocat nu poate sa-si blameze clientii sub nici o forma!Chiar si cei mai mari criminali au dreptul la un avocat care sa-i apere!!!Si acel avocat chiar daca stie ca nu are reusita si ca virgula clientul sau este vinovat, trebuie sa pledeze in favoarea clentului sau! Acum se stie ca peste tot in lume, avocatii isi freaca mainile de bucurie cand vine vreun emigrant la ei sa le intocmeasca dosarele de sedere in acea tara, pentru ca acesti clienti sunt o permanenta sursa de bani, procesul definitivarii actelor pentru emigranti fiind destul de lung. Multe sunt de spus la acest subiect. La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...