Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mamici din Cluj


Recommended Posts

  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ioana sa stii ca suntem mai multe fete din Cluj si sunt mai multe subiecte deschise pe tema asta. Bine ai venit pe DC si sarcina usoara. Apropos si eu sunt tot in Cluj. Anda si printesuca Carina (1 an si 4 luni) http://community.webshots.com/user/andamihai
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ufffffff.... Ce ma bucur ca sunteti si voi pe aici.....Cat am stat pe forum nu am vazut nici o mamica din Cluj si eram necajita ca sunt singurica....si ca nu am cu cine povesti, de aici, de mai aproape. Laura , iti doresc sa fii si tu cat mai curand burtica, iar tie Dana, sa te bucuri de bebeul tau, si la amandoua o viata fericita! Spuneti-mi prin ce parte a Clujului stati?Poate ne intalnim la o plimbare....:) Pupic, Ioana si bb mic(11 sapt.).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare mamici si viitoare mamici din Cluj. Si eu ma bucur ca sunteti aici si ca ne-am gasit! Eu sunt Roxana si sunt [gravi] in 22 de sapt. Chiar maine ma duc la o noua consultatie. Stiu ca voi avea un baietzel prin 9 iulie. Vroiam sa va intreb un nr. de tel. de la scoala mamelor din Gheorgheni, ca acolo programul incepe de la ora 18. La cel din Zorilor nu ajung. Pupici la toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu ma duc maine la eco. Tu unde te duci Roxana? Voi pe la ce medici sunteti fetelor? Eu sunt la Dr. Muresan Daniel de la Gine I. De-abia astept sa imi vad sufletelul din burtica maine:). Eu stau in Marasti. Voi pe unde stati prin Cluj? Pupic, Ioana si bb mic.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna mamicute si viitoare mamicute din Cluj! Si noi suntem din Cluj. Noi stam in Gheorgheni. In timpul saptamanii iesim de obicei la plimbare cu masina. Dar in weekend mergem la lac (la Casa Tineretului). Sarcini usoare pentru burticute! [pup] Cosmina, [dual] Diana-Maria & Amalia-Ioana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor! Erau intr-adevar mai multe subiecte cu mamici din Cluj ....insa s-au cam rarit. Noi stam in Marasti in zona Farmec. Sa se incalzeasca putin vremea si intr-un week-end ar fi minunat sa ne intalnim cat mai multe mamici cu bebei , viitoare mamici si aspirante. Dana&bb Andy(1 an)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...