Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scade natalitatea!!! Cum ne ajuta Statul???


Recommended Posts

Problema asta a ignorantei statului ma framanta de 2 ani de cand am inceput tratamentul pentru infertilitate. "Stapanirea" trage un semnal de alarma ca scade natalitatea. Din diverse motive (financiare, a lisei unei locuinte) tinerii nu mai fac copii. Altii nu vor, altii vor si nu pot. Financiar vorbind, nu e lucru usor. Analizele si tratamentele pentru rezolvarea problemelor de infertilitate costa foarte mult. Pe mine cel putin, m-au depasit!! Ma gandesc sa fac un imprumut. Trebuie sa recunosc ca mi-ar trebui mult curaj sa recurg la aceasta varianta. Si totusi... imi doresc mai mult decat orice pe lume un copil. Am sau avem (daca mai sunt si altii in situatia mea) vreo sansa? Ne aude cineva????
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu ne aude nimeni Anca!Eu si sotul facem tratamente,investigatii,analize de aproape 5 ani.Si inca mai avem de tras,ne-a ramas speranta,ca fara ea... Unii din cei care ii cunosc si care stiu ca fac tratamente,au ajuns sa ma condamne,ca ce atitea tratamente,sa stau linistita in banca mea,ce-mi trebuie copii!In loc sa ma distrez,stau toata ziua la doctor!?Culmea ca ei au copii chiar cite 2. Diana,alocatia nu este pt.a ne ajuta sa crestem copilul!cica este asa ca un ban de buzunar pt. copii!stai nu da[mariaj]: asa zice o doamna de la protectia copilului![;)]pe bune! Valentina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by slakje
scade natalitatea? a cui? poate a romanilor din romania. stiu eu o etnie care numai naste si se inmulteste incepand cu 9 ani, din 9 in 9 luni. LOL.
Da, si va ajunge din "conlocuitoare" in "inlocuitoare" de-a dreptul!!! In rest, alocatie de 210.000 lei - un fel de nimik trâmbitat ca fiind un mare suport. Vax! Anamaria si Andrei (28.04.2002)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Initial creeata de Anca Wish
Problema asta a ignorantei statului ma framanta de 2 ani de cand am inceput tratamentul pentru infertilitate. Altii nu vor, altii vor si nu pot. Financiar vorbind, nu e lucru usor. Analizele si tratamentele pentru rezolvarea problemelor de infertilitate costa foarte mult. Pe mine cel putin, m-au depasit!! Ma gandesc sa fac un imprumut. Trebuie sa recunosc ca mi-ar trebui mult curaj sa recurg la aceasta varianta. Si totusi... imi doresc mai mult decat orice pe lume un copil. Am sau avem (daca mai sunt si altii in situatia mea) vreo sansa? Ne aude cineva????
Peste tot in lume costurile unor astfel de tratamente sunt ridicate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am fost aici si m-am interesat cam cit m-ar costa toate procedurile, inclusiv FIV si daca asigurarea privata acopera ceva din costuri. Asigurarea obligatorie nu acopera nimic. Suma la care s-a ajuns este in jur de 8-9000CAD. In Canada costurile nu sunt acoperite de stat. Spre deosebire de Romania, cresterea aici este facuta fortat, prin emigrare. There is a difference between knowing the path and walking the path.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acu' sa nu dati cu pietre, dar mie mi se pare ca, spre deosebire de alte domenii, aici stam destul de bine (vezi legislatia destul de generoasa cu cei doi ani pentru cresterea copilului, sau alocatia de sase milioane) Eu parca as mai face un copil in conditiile astea mami & alisia (18 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...