Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Big Brother 2004


Recommended Posts

Iata cum,intram intr-o noua confruntare,pen 75000 euro!!! Daca anul trecut astia de la prima au ales nu mai persoane,sterse,anoste,plingacioase,ofticoase care nu le-au adus cine stie ce audienta,anul acesta au schimbat foaia nenica![;)] 5 din 6 fete sunt muult prea aproape de statutul de tirfulite ahtiate dupa bani cit despre baieti,cre k deabia asteapta sa [xinpat] mai si ce sarcina e asta???sa se cupleze si sa se simta bine impreuna??????mai aveau putin si le puneau si prezervativul in mina! ce ziceti?avem sex ori ba?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
clar k va fi si sex..miram-as sa nu fie si in grup [:D] imi place mai mult bb2..concurenti fara inhibitii si alea alea vom vedea ce urmeaza..[:D] MirelaV In viata 3 lucruri sunt irecuperabile: sageata pornita din arc, ocazia pierduta si vorba spusa pripit!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Beeey fetelor povestitzi-mi si mie ce se intampla pe acolo ca m-atzi facut curioasa. Eu inainte sa plec din Ro se facea publicitate mare la Prima si se dadeau nr de telefon la care puteai sa te inscrii. Chiar facem misto de frate-meu si ii ziceam ca il inscriu fara sa ii spun si dupa ce o sa ia banii si o sa fie celebru o sa-mi multzumeasca[:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...