Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Listeria


Recommended Posts

Buna, eu sunt insarcinata in 8 saptamani si analiza de Listeria a iesit 1/320,ceea ce inteleg ca nu e OK.Doctorul mi-a recomandat sa mai astept 2 sapt. si sa o repet, daca e cazul urmand sa iau ampicilina.Sunt ingrijorata de efectele pe care Listeria sau ampicilina le pot avea asupra fatului.Voi stiti ceva despre subiect,va rog?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si eu am avut titrul de 1/160 la listeria si o repetam din luna in luna pana cand la un moment dat mi-a aparut negativ. Stiu insa si mamici care au avut titrul pe care il ai tu si au nascut bebei sanatosi. Nu vreau sa te sperii insa daca nu se trateaza cred ca poate provoca avort. Ai grija de tine si sanatate multa, Andra mamica lui Matei (5 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni) Album Andrei: http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce pot sa-ti spun este ca nu esti singura care a avut un astfel de titru. Prima oara cand eu am facut analizele de listeria mi-a iesit ca si tie 1/320. A doua orara la fel. Ba am ma avut si o infectie activa cu citomegalvirus, dar care din fericire a fost contactata in a doua jumatate a sarcinii asa ca nu a avut nici un fel de impact asupra bbitei. Alexia s-a nascut la termen, fara nici un fel de probleme. Am facut imediat dupa nastere tratament cu ampicilina si gentamicina amandoua pentru o saptamana. Totul a decurs excelent, dar imi aduc aminte foarte bine nelinistea cumplita si frica de a nu avea un bb cu probleme. Stiu de la doctorita cu care am nascut ca multe dintre analizele facute la Institutul Cantacuzino au titrul asta. Daca vrei sa te linistesti poti contacta telefonic Institutul Cantacuzino si sa ceri prin centrala Centrul pentru Listerioza, sau cam asa ceva. Poate incerci sa cauti si pe siteul lor ... Iti urez sa iti gasesti linistea si sa nasti un bblus sanatos! Gabriela Talexia (tata lu' Alexia - 9 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna si eu am avut acelasi titru, depistat la 7 saptamani, am facut tratament cu antibiotic si acum, la 14 saptamani, am titrul 1/160. riscuri exista, dar nu trebuie sa iti faci probleme. important este sa nu creasca titrul. listeria este un subiect in clinica virtuala - sunt 3 pagini acolo, scrise de burtici cu aceeasi problema. poti sa citesti si acolo, sa mai afli informatii. nu iti face griji. totul va fi bine [pup] marcela [gravi] si margeluta din burtica - DPN 5 septembrie
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu-ti face probleme cu listeria... Sunt altele mai periculoase! Eu am tinit toata sarcina sub observatie listeria, facand analizele in fiecare luna si de 3 ori mi-a iesit 1/320. Am luat si antibiotic de doua ori si tot degeaba... Cu 1 luna inainte de a naste mi-a iesit iar 1/320 si nu mai luat nimic... Acum am un baietel sanatos (MULTUMESC LUI DUMNEZEU) si nu i-am facut analizele ptr. listeria. Am intrebat dr. cate cazuri de copii nascuti cu listeria a auzit, iar raspunsul a fost "NICI MACAR UN CAZ"!!! Tu, oricum pazestete pana la 7 luni, ptr. ca poate duce la avort spontan pana la 6 luni!!! Asta in cel mai rau caz, dar nu este sigur ca avortul se produce din cauza listeriei!!! Sanatate multa si sa ai un BB frumos si sanatos! Sarcina usoara! Georgy si [copil] Cristi (3 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...