Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

va rog sa imi spuneti si mie cum sa fac cu sanii..


Recommended Posts

L-am intarcat pe puiul meu acum o saptamana si vad ca sanii au incetat sa ma mai doara, dar n-au revenit la forma frumoasa pe care o aveau inainte, sunt foarte putin mai lasati, nu zic arata bine, dar cum sa fac sa ii ajut sa se intareasca.Pe perioada sarcinii si a alaptarii au crescut tare rau de tot in volum(si asa purtam deja un nr mare la sutien) si am avut cat se poate de bine grija de ei: mi-am luat sutiene potrivite(la comanda), i-am dat cu crema hidratanta...dar acum nu mai stiu ce sa fac in afara de a-i spala cu apa rece si de a tine comprese + exercitiul de impingere a palmelor una intr-alta la nivelul sanilor, nu mai stiu ce sa mai fac. Nu am cum sa ajung la doctor (stau si cu fratiorul meu ce are doar un an si juma si nu prea am timp si de mine), e greu si vreau pe cat se poate sa ma ajutati si voi cu cate un sfat daca doriti pentru ca fac pe draqu in parte numai sa fie ( macar aproape)cum erau pe cai cat mai naturale. va multumesc. Marina6 si [bb] Robert Georgian
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Imi pare rau ca trebuie sa te descurajez,sanii mei n-au mai revenit la forma initiala niciodata.Eu am avut sanii mici si mi s-au marit foarte mult cand am alaptat,fiindca am avut foarte mult lapte,asa ca atunci cand l-am intarcat au ramas ca doua pungi goale[bang].Intre timp s-au mai ameliorat,dar n-au mai fost tari ca la inceput niciodata si nu cred ca m-ar putea ajuta decat o operatie estetica,pur si simplu au fot prea mici si s-au marit dintr-o data prea mult,am si vergeturi pe sani.Dar la tine poate nu-i acelasi lucru,spui ca ai avut sanii mari si inainte.Prietenelor mele care n-au avut asa de mult lapte ca mine sau care au avut sanii mai mari,le-au revenit sanii la o forma mult mai apropiata de cea initiala.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dureaza citeva luni pina cind sinii isi recapata forma initiala si sportul te poate ajuta foarte mult in aceasta privinta. Muschii care sustin sinii trebuiesc intaritzi si atunci nu or sa mai para "lasatzi". Sint convinsa ca daca dai o cautare pe internet poti sa gasesti tipuri de exercitii. Bafta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

"Prietenelor mele care n-au avut asa de mult lapte ca mine sau care au avut sanii mai mari,le-au revenit sanii la o forma mult mai apropiata de cea initiala" Nu stiu ce sa zic, poate fetele alea erau mai norocoase... Eu am sanii foarte mari, i-am avut mari si inainte de sarcina. Am avut lapte normal la bebe, au trecut 7 luni de cand nu-l mai alaptez si am sanii tot mari, insa lasati , cu vergeturi , nu sunt intariti deloc :( Degeaba creme, masaje, sport...[q] cred ca numai o operatie m-ar ajuta la refacerea lor. Dana&bb Andy(1 an)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt o norocoasa..nu am sanii mari dar nici mici. Dupa ce-am nascut sanii s-au lasat,dar foarte putin, i-am "rasfatat" cu creme,dusuri reci si acum sunt aproape ca inainte,arata foarte bine,sunt fermi,sunt fericita din cauza asta. Incerca cu dusuri reci,masaje,creme si cel mai important...incerca sa mergi la o sala de fitness. Sorina. "If you respect others,they will respect you!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut sanii mici, am alaptat un an si acum, dupa inca un an sunt tot mici(au revenit la dimensiunea lor initiala[q]), putin lasati dar nu mai sunt fermi. Ma gandesc ca mai vreau un bb, si oare cu ce mai raman dupa? Probabil ca o sa mi se lipeasca de coaste.[:(] Cu drag, [pup] [mamica]Andreea & [copil] Octaveatza
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...